Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to naléhavé, bojím se že jsem těhotná

Od: aneta odpovědí: 6 změna:
Zdravím, měla bych dotaz. V pátek kolem 8 ráno jsem si vzala pilulku antikoncepce, den po té v sobotu kolem 5/6 ráno jsme s přítelem měli menší nehodu kdy ejakuloval do mně.. další prášek antikoncepce jsem si pak vzala okolo 11hodiny ráno a ve 13:00 si pro jistotu dala postinor (pilulku po). Bohužel mi z toho nebylo vůbec dobře a přibližně po dvou hodinách od užití pilulky jsem zvracela. Nevíte jestli antikoncepce i pilulka působily? Momentálně mám vedlejší příznaky po postinoru, ale bojím se, že vyšel při zvracení ven. Myslíte si, že bych přeci jen mohla být těhotná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Jistě, možnost tady je.

hodnocení

2x
Zajděte za gynekologem , tady můžeme všichni jen hádat :)

hodnocení

1x
Jediná jistota, že nebudeš těhotná je nesouložit. Jelikož se již stalo, dozvíš se časem, jak to dopadlo.

hodnocení

1x
Nebojte se. Mateřství je především radost.

pb®
hodnocení

0x
V jaké fázi cyklu jste byla, byla to úplně první pilulka nebo už pravidelně užíváte? HA je proto, aby muži mohli ejakulovat do vagíny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]