Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mě žádná holka nechce?

Od: oskar8 odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych se tu svěřit s jednou věcí. Je mi 22 let a pokaždé, když se do nějaké holky zamiluju, tak to neskončí dobře. Každá mě vždy celou dobu bere jen jako kamaráda. Pro holku, do které jsem zamilovaný, dělám vždy všechno - aby se měla co nejlíp, ale stejně to není nic platné. Přemýšlím, jestli není ten největší problém to, že jsem dost introvertní a nepříliš upovídaný, trvá mi delší dobu než se dokážu uvolnit. Občas navíc mívám špatné nálady (takové menší depky), kdy asi můžu působit ještě víc uzavřeněji. Celý život všechno strašně prožívám a ze všeho jsem nervozní, jsem velký puntičkář. Velmi mi záleží i na tom, jak vypadám, snažím se vypadat reprezentativně a neupravený bych nikdy nevyšel z domu. Myslíte, že tohle všechno ve výsledku prostě holka vycítí a působí to velmi neatraktivně? Bohužel kvůli těmto mým vlastnostem si někteří dokonce o mně pomysleli, že nejsem na holky, o to víc mě to štve. Vztah k sobě samému si myslím nemám úplně špatný, neřekl bych o sobě, že se nemám rád. Dokonce mi už někdy od základky každou chvíli někdo říkal, jak jsem hezký, jak na mě musí holky letět atd., což mě vždycky docela dodvalo sebevědomí.Budu rád za komentář, co si o tom myslíte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Koukni se do přírody, jak fungují smečky. Vulgárně se říká, že silnější pes m..á. Je to smutné, ale je to fakt. Co s navoněným šamponkem, s depkama, který k ničemu není, jen ke kamarádství a vyplakání se na ramínku... A nemyl se, není to o vzhledu. Je to o umění se prodat, o drzém čele, ukecané držce, trochu grázlovství a podobně. Najdi si, co znamená pojem alfasamec a něco si z toho vezmi. Anebo buď nechutně bohatý... To, že si tě pletou s gayem, bych považoval za alarmující.

sasa*
hodnocení

4x

A co umíš? Čím bys moh být pro ně zajímavej? Hraješ na kytaru? Chodíš mezi partu lidí? Kolik máš kámošů?

Apod... Musíš bejt holt pro ně něčím jiným, než ostatní kluci. Omrkni jak to dělají oni! Krása u kluka je to poslední,co holky zajímá..

hodnocení

2x

No, tak jste nám popsal co je vše na vás špatně, tak nad tím zapracujte a ona se nějaká najde;)

id
hodnocení

0x
Proč tě nechtějí už víš, sám jsi to napsal.
Co tak si obléct tepláky a jít si pořádně zaběhat? Na to si gelovat vlasy nepotřebuješ. Ani nebudeš mít možnost přemýšlet o blbostech. Při takových činnostech se potkávají fajn holky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]