Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se tu svěřit s jednou věcí. Je mi 22 let a pokaždé, když se do nějaké holky zamiluju, tak to neskončí dobře. Každá mě vždy celou dobu bere jen jako kamaráda. Pro holku, do které jsem zamilovaný, dělám vždy všechno - aby se měla co nejlíp, ale stejně to není nic platné. Přemýšlím, jestli není ten největší problém to, že jsem dost introvertní a nepříliš upovídaný, trvá mi delší dobu než se dokážu uvolnit. Občas navíc mívám špatné nálady (takové menší depky), kdy asi můžu působit ještě víc uzavřeněji. Celý život všechno strašně prožívám a ze všeho jsem nervozní, jsem velký puntičkář. Velmi mi záleží i na tom, jak vypadám, snažím se vypadat reprezentativně a neupravený bych nikdy nevyšel z domu. Myslíte, že tohle všechno ve výsledku prostě holka vycítí a působí to velmi neatraktivně? Bohužel kvůli těmto mým vlastnostem si někteří dokonce o mně pomysleli, že nejsem na holky, o to víc mě to štve. Vztah k sobě samému si myslím nemám úplně špatný, neřekl bych o sobě, že se nemám rád. Dokonce mi už někdy od základky každou chvíli někdo říkal, jak jsem hezký, jak na mě musí holky letět atd., což mě vždycky docela dodvalo sebevědomí.Budu rád za komentář, co si o tom myslíte.
Koukni se do přírody, jak fungují smečky. Vulgárně se říká, že silnější pes m..á. Je to smutné, ale je to fakt. Co s navoněným šamponkem, s depkama, který k ničemu není, jen ke kamarádství a vyplakání se na ramínku... A nemyl se, není to o vzhledu. Je to o umění se prodat, o drzém čele, ukecané držce, trochu grázlovství a podobně. Najdi si, co znamená pojem alfasamec a něco si z toho vezmi. Anebo buď nechutně bohatý... To, že si tě pletou s gayem, bych považoval za alarmující.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.