Nejste přihlášen/a.
Jaký postup byste navrhli v případě, že by lidstvo objevilo novou planetu s obyvateli, kteří by byli na úrovni doby kamenné?
1) Nechat jim jejich vlastní vývoj a nijak nezasahovat.
2) Poskytnout jim základní technické informace a jejich vývoj tak uměle urychlit.
3) Zlikvidovat je a planetu si zabrat pro sebe.
Chlapče, narážíš na dokázanou ale zakázanou historii.
Jak si vysvětlíš Mayskou a další vyvinuté pravěké kultury?
Vzívání Bohů na nebi a pravěké ale do dneška přesné kalendáře?
To si jako někdo nabrousil kamennou sekeru a vydlabal kalendář?
A různé Menhyry a věci co nedokážeme - nechceme vysvětlit?
A třeba to že pyramidy mohly sloužit jako antény k přenosu energie? A kdo je vůbec stavěl a jak?
A jak záhadné předkolumbovské malby s létajícími talíři, žárovkou a skafanrdy?
Nebo to že Němci za války komunikovali s mimozemšťany a hledali Svatý grál ovládající lidstvo?
Nebo to že veškeré poznatky o UFO jsou tajeny?
Deniken a jiní tvrdí že odkudsi přiletěla jiná a vyspělejší civilizace a oplodnili pozemské samyce a další pokolení už uměla myslet, pamatovat a předávat si zkušenosti a proto ten vývoj. Jiná rozumná spojitost mezi neandrtálci a Homo sapiens není.
Já jen dodám mojí teorii. ONI si na Zemi zařídili genetickou laboratoř a vše včetně "něpodarků" (zmetků) pouštěli do světa. Jeden zvrhlík tvrdí že zkumavky s geny dali dětem na hraní a ty zplácali vše dostupné a pustili to do oběhu. Jen tak si lze vysvětlit bohatost rostlinné i živočišné říše včetně prehistorických obrů.
Teorie že na Zem přiletěla na kometě nějaká breberka, plácla to do oceánu a z ní se vývojem stali od pavouka až po člověka a vše co dnes žije na zemi je krávovina.
Nebo dále.
Rozdíl mezi opicemi a člověkem v genomu je jen pár znaků. Třeba je někdo nějak implantoval a ty rozhodly že se dnes plácá po světě lidstvo které se stejně jednou vyhubí.
Chceš další otazníky?
Začni se zajímat o termín "Velká Tartárie". Je to jen dvě stě roků staré ale také "zapomenuto" a přepsány dějiny a to se opakuje a přepisování dějin se děje i dnes. Zeptej se starších na Vlasovce a "směrš", Dukelskou operaci a Slovenské národní povstání nebo na Usuri....a máš o čem přemýšlet.....a dlouho.
Pokud chcete další záhadu, tak zde.
na čt 24 archeologove-nasli-nejstarsi-drevenou-stavbu-vznikla-statisice-let-predtim-nez-se-na
ct24.ceskatelevize.cz/veda/3617253-archeologove-nasli-nejstarsi-drevenou-stavbu-vznikla-statisice-let-predtim-nez-se-na
Archeologové, kteří zkoumali nařezané klády a další dřevěné nástroje na nalezišti poblíž vodopádů Kalambo v Zambii, zjistili, že toto osídlení je mnohem starší, než dříve předpokládali. Artefakty podle nich pocházejí z doby před téměř půl milionem let – to znamená, že je nemohl vytvořit náš druh Homo sapiens. Vědci to popsali v odborné/....
Já myslím že není tak důležité co by bylo správné ale co by se fakt stalo a já myslím že by to byly prostě indiáni 2.0. Zvlášť pokud by měli nějaké suroviny které by jsme dovedly využít lépe než oni, to by pro ně nedopadlo moc dobře.
Jinak pokud budeš oběvovat nějaké zakázané pravdy a historie tak utoho hlavně nechlastej a radši si zkus věci psát do vyhledávače protože je známo jak byly postaveny pyramidy, nechybí 3 století ani další podobné blbosti. I na YouTube jsou videa kde jeden člověk dokáže pohnout obrovským šutrem jen pomocí správné páky. Lidi tehdy nebyly úplně blbí i když si to někteří rádi myslí.
Nejvíc vtipné mi přijde jak my v evropě jsme si všechny ty epické stavby postavily sami, ale všechny ostatní civilizace si musely na pomoc přivolat emzáky protože jinak by to přece nemohli zvládnout.
Také vím jak by to dopadlo. To s těmi surovinami mne také napadlo. Je mi jasné, že by jsme je okamžitě postříleli, zvlášť pokud by se tam nacházela ropa, diamaty nebo něco podobného.
Ropa by se ani nevyplatila dovážet nechtěl bych vidět ten distribuční poplatek ani by to zelení nedovolili by jim praskly cévky, už vidím aktivisty jak se lepí k podvozkům někde na kosmodromu, a cena diamantů je jen v jejich omezeném množství (udržovaném uměle), dovézt sem pár vagonů tak to zničí celý diamantový byznis a budou bezcenné, jejich hodnota jako suroviny je mizivá
Ve sluneční soustavě taková planeta není a mimo sluneční soustavu nedokážeme cestovat.
A ještě spoustu generací nebudeme schopni rozumně ovlivnit cokoli mimo sluneční soustavu.
Takže až lidstvo takovou planetu objeví a bude schopno učinit něco s jejími obyvateli, tak už tu dávno nebude nikdo znás, ani našich potomků.
Hipopeticky kdybys právě objevil jinou planetu, nekde daleko mimo sluneční soustavu, že tam jsou entity na úrovni lidí doby kamenné a tuto zprávu jsi odeslal zpátky na Zem a než by lidé na zemi zareagovali, tak by už nemuseli už být v domě kamenné. Za 6tis let jsou na stejné úrovni, to je nic.
Mně šlo o ten morální problém a ne o to, že je to daleko. Tak si prosím na chvilku představ, že je nějak možné, to tam a zpátky stihnout třeba za rok.
Cituji:
Morálka je výmysl naší civilizace.
Není, je to nutnost jako v minulosti náboženství a jeho Desatero. Islamizmus a Aláh vznikli v jedenáctém století jako jejich první zákon co udělal trochu pořádek. I další pravidla společností s vývojem dospěla k jistým a nepsaným zákonům slušnosti a vzájemného soužití. V živočišné říši platí "sežer toho slabšího" ale u lidské společnosti bylo nutné zavést určitý řád. Napřed platilo svědomí a "Bůh tě vidí". Pak se z hříchů dalo vyzpovídat případně koupit odpustky. Dnes už ale platí řád-neřád. Zákony jsou zmatrčné, obejitelné a právníci z toho těží. Dostali jsme se do stadia kdy peníze nahrazují zákony a bohatí vždy vyklouznou podmínkou a na dohodu. Svědomí je v kellu a řítíme se do katastrofy, hlavně my běžní lidé.
Tobě jde o morální postoj. Ale ten má každý jiný. Já bych je zpovzdálí pozorovala, jiný by jim vnucoval naše technologie, případně kšeftoval s našimi a jejich výdobytky, a jsou tací, co by onu planetu vyrabovali. Mám pocit, že těch posledních bude nejvíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.