Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uzivani alkoholu cigaret

Od: alexandernovak odpovědí: 19 změna:

ahoj za rok mi je vlastne 18 a ja budu chtit pit vodky rumy atd a kourit papirovy cigarety jenze mam nemocny srdce jsem po 4 operacich kardiak tak chci vedet kdybych takhle timhle stylem zil jak dlouho bych zil?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

6x
To jsi to podvyživené vižle, co mu nerostou chlupy a pindík?
K otázce, umřeš v 34 letech + 4 měsíce, 27 dní, 16 hodin a 51 vteřin.
alexandernovak
hodnocení

proc tak brzo?

id
Pro společnost to bude pozdě.

hodnocení

1x
1-99 let
Já myslel že škola už začala *zed*
alexandernovak
hodnocení

a jak dlouho bych takhle zil?

Počítám, že na alkohol a cigarety to nebude,tebe trefí šlak jen z toho stresu a blbych otázek.
alexandernovak
hodnocení

ne vazne jak dlouho bych zil s alkoholem a gigarety?

Chápeš,... že tohle ti nikdo neřekne.

alexandernovak
hodnocení

aspon odhad? 50, 65 nebo 40?

Odhadem? S tím nemocným srdcem nejspíš tak 25-35, možná 20-40, ale samozřejmě extrémy vyloučit nejde (například, že po prvním loku tě klepne pepka, nebo ti spadne cihla na hlavu...)

----

A samozřejmě počítej, že čím víc a čím déle, tím hůř ti bude. Ne, že jeden den ok a druhý se probudíš mrtvý, ale že se ti to začne rozvíjet postupně, zhoršená paměť, občasné třesení, nevolnosti, dýchavičnost, kašel, roztěkanost a tak ... takže ta smrt pak nebude až takovým překvapením a možná bude i úlevou

ml1
hodnocení

0x

Chlast a cigarety v osmnácti. To snad ne, dyť to už nebude zakázané.

Tohle se naopak dělá dokud to zakázané je, pak takoví lidé zjistí, co si to vypěstovali za blbou a drahou závislost. Proč myslíte, že je kouření zakázané do osmnácti a ne do šestnácti jako za mého dětství - podle mě jsou to další dva roky ve prospěch tabákových firem, jinak by mladí třeba náhodou objevili jiné zakázané věci (svého času frčela tráva).

hodnocení

0x

Dozijes se 19-78 let, ale je to fakt jen hruby odhad. Pro presnejsi informace bych navstivil vestkyni nebo psychiatra.

smode2
hodnocení

0x
Pokud si dáte denně 10 panáků a nebo piv + 2 krabičky cigaret, dožijete se zhruba 30 až 45 let. Dáte-li si denně 2-3 piva a k tomu 1-2 cigarety, dožijete se zhruba 50-100 let.
alexandernovak
hodnocení

a kdyz budu kazdy den ozraly a denne vykourim 15 cigaret tak kolik?

el
Když budeš denně ožralý tak do 30let. Pak už z tebe zbude jen troska a to je jedno jestli do 35 let nebo 50.

hodnocení

0x
Admine a SYS odpusťte
Mladej, ty jsi fakt DEBIL,...tak víš že máš problém že srdcem, že jsi po několika operacich.
A ještě se ptáš na chlast, cigarety a do kolika let budeš ještě žít, když budeš kouřit a pít.
Já si myslím, že jsi jenom obyčejný TROLL co se nudí.
Proto ty dotazy na výšku, váhu, pindíka,atd...
alexandernovak
hodnocení

ale jak dlouho si myslis ze bych zil 20 let?

Jsi tak mladej a hloupej, že věříš tomu, že to jde určit? Ne! Nejde to určit! Ani doktor to neřekne! Obecně se s podobnými lidmi zdravotnictví a doktoři nepářou..Pokud nejsi hnědočech anebo celebrita, tak umřeš v bolestech někde v lese, v parku, pod mostem anebo v čekárně u doktora okolo 30 let! Tohle chceš slyšet? Respektive číst! Prostě dělej, co tě baví! A co chceš..S čím kdo zachází, tím také odchází..přísloví:)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]