Nejste přihlášen/a.
ahoj za rok mi je vlastne 18 a ja budu chtit pit vodky rumy atd a kourit papirovy cigarety jenze mam nemocny srdce jsem po 4 operacich kardiak tak chci vedet kdybych takhle timhle stylem zil jak dlouho bych zil?

Odhadem? S tím nemocným srdcem nejspíš tak 25-35, možná 20-40, ale samozřejmě extrémy vyloučit nejde (například, že po prvním loku tě klepne pepka, nebo ti spadne cihla na hlavu...)
----
A samozřejmě počítej, že čím víc a čím déle, tím hůř ti bude. Ne, že jeden den ok a druhý se probudíš mrtvý, ale že se ti to začne rozvíjet postupně, zhoršená paměť, občasné třesení, nevolnosti, dýchavičnost, kašel, roztěkanost a tak ... takže ta smrt pak nebude až takovým překvapením a možná bude i úlevou
0x
Chlast a cigarety v osmnácti. To snad ne, dyť to už nebude zakázané.
Tohle se naopak dělá dokud to zakázané je, pak takoví lidé zjistí, co si to vypěstovali za blbou a drahou závislost. Proč myslíte, že je kouření zakázané do osmnácti a ne do šestnácti jako za mého dětství - podle mě jsou to další dva roky ve prospěch tabákových firem, jinak by mladí třeba náhodou objevili jiné zakázané věci (svého času frčela tráva).
0x
Mladej, ty jsi fakt DEBIL,...tak víš že máš problém že srdcem, že jsi po několika operacich.
A ještě se ptáš na chlast, cigarety a do kolika let budeš ještě žít, když budeš kouřit a pít.
Já si myslím, že jsi jenom obyčejný TROLL co se nudí.
Proto ty dotazy na výšku, váhu, pindíka,atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.