Nejste přihlášen/a.
ahoj potrebuju poradit bude mi 17 a zpomaluje se mi rust vysky a pribivam vic kilo co mi poroste dal myslim dalsi faktory puberty?
0x
Chlupy, změna hlasu, genitál, postupně chlapská postava - ramena, svaly... a přitom růst zpomaluje. Až narostou chlupy i na hrudníku, končí růst. Chlapi rostou tak do 21 let. Sportuj, ať máš víc chlapských hormonů a nevypadáš jak obtloustlá baba. Jinak může zjistit lékař na RTG, nakolik máš uzavřené růstové chrupavky /pod hlavicemi kostí/. Kolik měříš a vážíš?
no telo pry mam kvuli operacim na 13 let genitalie 9 cm v erekci malo merim 166 cm a vousy rostou par chloupku na brade a jeden pod bradou pod nosem chmyri po 2 tydnech boky nic chlupy od 15 mam
no ale jak to teda dopadne co mi ted poroste kdyz ve vysce uz nerostu myslim priznaky puberty?
0x
pry normarni jsem pry opozdeni o 2/3 rokya to mi ted porostou vousy kdyz se zastavil rust ve vysce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.