Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a zároveň se chci zeptat jak se bránit takovému člověku kterého vozím v autě v práci a mě řekl bych záměrně přímo vysává energii . Paranoja to nejspíš není ,protože když vezu jiné lidi nic se mi neděje a nenávist k němu necítím ,je fakt že v oblibě ho moc nemám .
Tomu se říká energetický úpír. Pobyt s ním Vás vyčerpává, bere energii, i když spolu skoro nekomunikujete. Natrénovat si asi odstup, jakousi psychologickou stěnu. Znám jednoho, co se zabývá léčivou energií kamenů. Prodává je, radí. Ten má pod pultem velký křemen, takovou křišťálovou drúzu. Prý ty krystaly ho chrání proti nepříjemným zákazníkům. Takových šutrologů bych se ptala. Mám o tom knížku: Kameny od A do Z, podrobný průvodce světem léčivých kamenů od Judy Hallové, Metafora.
Děkuji za odpovědí , mám podezření na ještě jednoho taktéž nespokojeného pracovíka.Snažím se dělat určítou bariéru ,uvidíme snad nebudu muset skončit .V mém věku je doopravdy problém sehnat normální práci i když tahle? Kdybych byl konkrétnější měla by tato debata mega ohlas
RE: Všichni si klepou na čelo, jak můžou někteří lidi věřit v 21. století v Boha.
Ano, věřit v Boha je dnes nereálné, ale v Desatero, řád, spravedlnost a pravdu mezi lidmi a správnou lidskou společnost je vrcholně nutné, jinak se vrátíme - vracíme do středověku.
Denny 276 děkuji za váš komentář který byl pro mně hodně dobrým , ale samozřejmě i ostatním za ochotu mi odpovědět.Už jsem nějáké techniky zdárně použil . Mrzí mě že se né s každým si o tom mohu popovídat .
Rady:
1. Utéct.
2. Když to nejde, tak
a/ Vizualizace růže
Když jednáte s energetickým upírem, představte si mezi ním a sebou květ růže. Ten údajně ruší přenos negativní energie a zamezuje tak již zmíněné vysátí. Místo růže může být zrdcadlo, které v představě (té vaší) odráží konání jedince - upíra.
b/ Naučte se energii chránit pomocí energetických cvičení
c/ Obalte se zlatým světlem
Paranoia muže být na straně toho problematického jedince.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.