Dobrý den, SOCDEM vsadila na negativní kampaň - chtěli to udělat co nejlépe a dopadlo to jako vždycky (jak by řekl soudruh Černomyrdin ). novinky.cz/...
Pravda, nezastřelili ho, nicméně samozřejmě ,,náhodou´´ ho odsoudila manželka ,,Íčka ´´ Langera, známého též jako ,,capo di tutti capi ´´ jednoho z největších mafiánů novodobých dějin
Nemám z toho radost, ale je snad někdo na výběr vhodnější?
dylin
Doufám, že ty hloupé ovce zase vyhrajou příští volby, protože se nechci dožít toho, že kvůli géniům se vrátí ti ekonomičtí analfabeti a nám nikdo nepůjčí na provoz státu, tak jako tenkrát Řekům. Jenže ti měli alespoň štěstí, že vlastnili evropskou měnu, takže je museli zachránit.
milancukrar - jestli je to reakce na můj komentář (neuvádíte to, což je místní nešvar), tak mám skutečně dojem, že pan kolega se z našeho ovčího stáda vyčleňuje. Ale možná je také jen ovce, ale rebelující nebo není bílé barvy .
Ano, ano, to je vskutku promyšlený a "neovčí" nápad volit Babiše, jenž způsobil problémy, které pětikolka podědila, a se kterými se (nepříliš úspěšně) potýká
Je snad na výběr někdo vhodnější? No, když lidé raději poslouchají populistické rozprávky, tak není. Spousta lidí už pochopilo, že dělat politiku je zbytečně složité. A spoustě lidem stačí napovídat to, co chtějí slyšet.
Na vyber urcite je, problem je v tom, ze pokud nebudes mit dost spolustraniku, tak je to vlastne zbytecne vyllnalozena namaha a vysledky vlastne jsou podle toho, co rikaji v televizi. Takze pokud vas nastve stavajici vlada, priste volite tu druhou v poradi a tak porad dokola. Jen se meni strany v koalici.
Heh, ty vlevo - to jsou ovce CF ( černá huba, černé nohy, bílý kožich) anebo ovce v rouškách? . Mmchdm, když se tu probírá, jestli je Gumídek ovčák - ovčák jsem vlastně já ( Berger francouzky ), ale špatnej. Na ovce se.. , tedy trusím.
Jak je vizet, že provadijou negativní medvědí reklamní službu ODS, negativní reklama je taky reklama, a Babiše vnimajou juž jako bezvýznamného oproti Fialovi, jinak by ho tam nedali. Metoda Babiše připomínat nebudem, nigdo si na něho u voleb nevzpomene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.