Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je legální takto pomlouvat politika na plakátu?

Od: hb44 odpovědí: 38 změna:
Přišlo mi to trochu přes čáru...
Je legální takto pomlouvat politika na plakátu?

38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, SOCDEM vsadila na negativní kampaň - chtěli to udělat co nejlépe a dopadlo to jako vždycky (jak by řekl soudruh Černomyrdin ).
novinky.cz/...

riva
hodnocení

4x

Pokud bude ten, co to namaloval ještě vzpurný, tak ho naše soudy klidně pošlou do basy.

hodnocení

4x
Dotaz, a kdyby na tom plakátu byl p.Okamura, nebo p. Babiš, bylo by to v pořádku?

hodnocení

3x

Nejsem rozhodně fanda ČSSD - ovšem z Vás mám takový neodbytný pocit déja vu - počmáraný mocipán, trest - takže takhle by to bylo v cajku, myslíte?

Je legální takto pomlouvat politika na plakátu? #2
Je legální takto pomlouvat politika na plakátu? #3

Tenhle dementní příspěvek mi k vám vůbec nesedí.

Jistě - záměrně jsem nadsadil - ono totiž stačí zabrousit do minulosti podstatně bližší - třeba takto :

idnes.cz/...

olomoucky.denik.cz/...

Pravda, nezastřelili ho, nicméně samozřejmě ,,náhodou´´ ho odsoudila manželka ,,Íčka ´´ Langera, známého též jako ,,capo di tutti capi ´´ jednoho z největších mafiánů novodobých dějin

zpravy.aktualne.cz/...

Ovšem jak jsem psal - tím neobhajuji slabomyslnost toho plakátu . Z mého pohledu ten plakát vidím takto:

007cz
Ten člověk dostal trest za poškozování cizí věci, počmáral autobusy. Za obsah ho nikdo trestat nebude ani Íčko.

hodnocení

3x

Mě příjde přes čáru celá politika pětikoalice a fakt, že ovce tohle zvolí, protože opět nikdo nepřemýšlel a dal jen na předvolební kecy.

S ovcí se asi nikdy nestanou lidi.

Minulé volby v duchu hlavně, aby tam nebyl Babiš, tento plakát hlavně, aby tam nebyl Fiala.

Tato logika na hloupé ovce dostačuje.

nox®
24.09.23 06:34
Koblížek?

Nemám z toho radost, ale je snad někdo na výběr vhodnější?

dylin
Doufám, že ty hloupé ovce zase vyhrajou příští volby, protože se nechci dožít toho, že kvůli géniům se vrátí ti ekonomičtí analfabeti a nám nikdo nepůjčí na provoz státu, tak jako tenkrát Řekům. Jenže ti měli alespoň štěstí, že vlastnili evropskou měnu, takže je museli zachránit.

Politici si nás vodí jak chtějí...

Kdo a jak Vás vodí?

ben®
milancukrar - pan kolega si asi o sobě myslí, že je ovčácký pes nebo dokonce ovčák. No, a my všichni ostatní jsme ty ovce .

Fakt víte, co si druhý myslí?

ben®
milancukrar - jestli je to reakce na můj komentář (neuvádíte to, což je místní nešvar), tak mám skutečně dojem, že pan kolega se z našeho ovčího stáda vyčleňuje. Ale možná je také jen ovce, ale rebelující nebo není bílé barvy .

bene,

Děkuji za oprávněnou výtku, neuvedení nicku na který reaguji, ale většinou to píšu. Ale když je diskuze nepřehledná, více reakci.

Zde jsem hned za Vaší myšlenku připojil dotaz.

rebelující ovce beru ;)

Ano, ano, to je vskutku promyšlený a "neovčí" nápad volit Babiše, jenž způsobil problémy, které pětikolka podědila, a se kterými se (nepříliš úspěšně) potýká *palec2*

nox®
Je snad na výběr někdo vhodnější? No, když lidé raději poslouchají populistické rozprávky, tak není. Spousta lidí už pochopilo, že dělat politiku je zbytečně složité. A spoustě lidem stačí napovídat to, co chtějí slyšet.

noxi,

Je snad na výběr někdo vhodnější

To se ptejte voličů různých stran, to bude odpovědí...

Na vyber urcite je, problem je v tom, ze pokud nebudes mit dost spolustraniku, tak je to vlastne zbytecne vyllnalozena namaha a vysledky vlastne jsou podle toho, co rikaji v televizi. Takze pokud vas nastve stavajici vlada, priste volite tu druhou v poradi a tak porad dokola. Jen se meni strany v koalici.

007cz
hodnocení

2x
Spíše jak nelegální mi to přijde hloupé. Mimo jiné protože cílová skupina tohohle obrázku nemá a ještě dlouho mít nebude volební právo.

hodnocení

1x

Teď záleží jestli je to přes čáru myšleno v absolutní rovině, nebo jen proto že je to Fiala...

A nebo kdyby to byl třeba Babiš tak by to bylo super...?

hb44
hodnocení

Myšleno v absolutní rovině. Děkuji.

rupravo
hodnocení

1x

hostinský Palivec vyfasoval 10 let za posranej obraz císařpána od much

hb44
hodnocení

Ještě pridám jeden dodatek - Ty rohy atd. nenamaloval nějaký kolemjdoucí, je to takhle originálně natisklé na tom plakátu. Děkuji.
riva

Jestli si myslíte, že se jedná o urážku čerta, tak můžete být klidný. Čerti neexistují, takže se žádný čert nebude soudit.

czert

Aha, natisklé. No je to je dětinské, ale zároveň nepřesné. Kdyby měl Fialenko rohy, ale sloužil zájmům ČR, asi by to vadilo málokomu.

cokoladovavenus
hodnocení

0x

To udělalo ODS aby pošpinilo Socky. Fuj.

hodnocení

0x

@gumidek - Tato logika na hloupé ovce dostačuje.

Na které ovce, prosím?

Je legální takto pomlouvat politika na plakátu? #4
smode2

bezpochyby na ty ovce vlevo*smich*

Heh, ty vlevo - to jsou ovce CF ( černá huba, černé nohy, bílý kožich) anebo ovce v rouškách? *zmateny*. Mmchdm, když se tu probírá, jestli je Gumídek ovčák - ovčák jsem vlastně já ( Berger francouzky ), ale špatnej. Na ovce se.. , tedy trusím.*smich*

@berger - Taky řešení - dřív zdechnou *smich*

Já jsem v pravém stádu ta první čumící ovce *smich*

25.09.23 01:40
Je legální takto pomlouvat politika na plakátu? #5

jenda*
hodnocení

0x

Jak je vizet, že provadijou negativní medvědí reklamní službu ODS, negativní reklama je taky reklama, a Babiše vnimajou juž jako bezvýznamného oproti Fialovi, jinak by ho tam nedali. Metoda Babiše připomínat nebudem, nigdo si na něho u voleb nevzpomene.

hodnocení

0x
Nevim jestli to je pres čáru, mohlo být hůř. Mě to ale nijak neoslovilo. Možná cíli na jednodušší jedince.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]