Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomáhá kozí mléko?

Od: konadra odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se poradit, jak pomáhá kozí mléko při léčení rakoviny. Jaké máte s tím zkušenosti?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Koza má mléko pro lidi stravitelnější. Navíc baští, na rozdíl od krávy, neskutečné byliny. Dokonce ožere i trnitý šípkový keř se zelenými šípky. Tím pádem má mléko s vyšším obsahem vitamínů, zinku, selenu a specifických látek z oněch bylin. Kefír z kozího mléka je blahodárný pro střevo a játra. Když ty jsou v kondici, tak se zvedne imunita, tělo si snáze poradí s likvidací rakovinných buněk.

Ale nic se nemá přehánět. Někdy mezi třetím a čtvrtým rokem většina dětí ztrácí enzymy na trávení mléka, především laktázu, která štěpí laktozu /mléčný cukr/. Když ubyde oněch enzymů, často mléko způsobuje zahlenění. Pořád je mléko obecně nejčastější alergen.

okolik

Dle mého je ve hře více faktorů. Dědičná informace, k nějakým důsledkům dojde jedinec během života.

Někdo obecně nesnáší jakékoliv mléko, jinému naopak kozí, ovčí prospívá. Záleží na konstitučním typu. Obecně 2 z nich maji s mékem obtíže.

Na závěr dodám, koza nikdy nedostala tuto fatální nemoc.

liska5

Tak, tak, Okolíku, já jsem AB a to kozí mi svědčí. Proto jsem taky chovala kozu. Teď jezdím na kole za kozenkama do Č.Vsi aspoň pro sýry. To jsou úžasný zvířata, mají smysl pro humor.

sasa*
hodnocení

1x

Nechtěl bych vás zklamat, ale kamarád s CA žaludku pil kozí mléko několik let i před určením diagnozy (chovatel hosp. zvířat) a...již není mezi námi ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]