Na těhle fotkách pro mě fotograf podal nejlíp tu první. (Čti - kdybych si měl na zeď pověsit právě jeden z těch obrázků a nešlo se tomu vyhnout, tak pověsím ten první.)
Ale z jedné fotky člověk nic moc neusoudí a pro jakýkoli vztah je mnohem důležitější, co si myslí a jak se chová, než jak vypadá na náhodně naaranžované fotce
Ta první mi je protivná, navíc si myslím, že jsem tu tu fotku už někdy viděl. Druhá fotka mi nic neříká. Beth Andrews vypadá na té fotce jak sekretářka z péčka....
Dobrý den, všechny jsou vzdělané, mají dobrý vztah k přírodě i vlasti a budou to budoucí milující matky svých dětí (a možná i Vašich). Při výběru nelze chybovat. Zdravím!
Tak jo, je víkend, taky sedíme u vínka. Ale koukám, že Vy jste to evidentně rozjel v daleko grandióznějším stylu , že? Ale nejste v tom sám, jeden můj kolega vždy když se ožere jako klokan posílá zase zprávy přes Whatsapp zhruba v podobném vyznění, jen to nepíše na net
Hlavní charakterový rys v roce 1936, v hereččiných 22 letech, byla ctižádost - to není špatně. Valí se jenom drby, nebyl zvyk té doby odmítat ctitele z kultury, a Baarová Lída byla apolitickou paní, jak sama říkala.
Zajímavé. Mě se nelíbí. Vypadá tak nějak staře a babičkovsky i zamlada. To už raději třeba sousedka - Zdeňka Podkapová (taky před 20 lety). Nicméně proti gustu... Co se týká dotazu - první se mi líbí ke kouření marihuany, druhá na rychlou jednorázovku a třetí na rychlý útěk pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.