Dobrý den. Teď jsem si vzpomněl na jednu věc. Když jsem chodil k mé bývalé doktorce, musel jsem kvůli mononukleóze podstoupit test na žloutenky. Při testech se odhalilo, že mám protilátky na žloutenku b. Když jsem se doktorky ptal, jestli jsem tou žloutenku pořád nakažený, řekla že ne. Že jsem to prodělal a teď mám prostě protilátky. Takže se béčko dá vyléčit? Už na nikoho nemůžu nic přenést? Na internetu jsem četl, že béčko se vyléčit nedá a v krvi navždy, něco jako céčko a přenášet to budu celý život. Prosím poraďte mi, nechápu to.. mám teď strach, že mám žloutenku.
Nebo jestli ty protilátky nemohly být z očkování? Už fakt nevím... ani si nevzpomínám, že bych béčko měl. Ona říkala, že jsem to mohl mít jako malé mimino.
Jako mimino? Obě mé děti, jako novorozenci, ještě v porodnici, žloutenku měly. Svítili na ně hodně jasným světlem a krev si to sama vyrovanala. Takže, žádný strach, žádné obavy. Jedno dítě má 54 a duhé 48 let a žádné problémy.
babkazov míchate hrušky s jablky. Žloutenka je příznak, nikoliv onemocnění. Tazatel myslí virovou hepatitidu typu B, na kterou se očkují kojenci, vy myslíte žloutenku z výměny hemoglobinu u novorozenců, nezpůsobenou viry a nenakažlivou. A třeba manželova babička měla před smrtí žloutenku z ucpání žlučovodů karcinomem. A že to byla echt žloutenka, kůži měla oranžovou, moč jak multivitamínový džus a stolici barvy bílé kávy. V nemocnici těsně před úmrtím měla už kůži zelenou.
Jako malé mimino mít hepatitidu B, která se přenáší krví a pohlavním stykem? Kde byste k ní přišel? Kojenci jsou na hrpatitidu B očkování od roku 2001 a to bude i původ vašich protilátek, navíc všechny matky jsou v těhotenství podrobeny screeningu.
U žloutenky, přesněji u hepatitidy typu B, se děje ten přenos převážně krevní cestou /jehly narkomanů/, taky ale hned při porodu, a pak pohlavním stykem, hlavně homosexuálním. Ptala bych se více lékařů a nechala si zopakovat testy. Nebo zkuste jít darovat krev a tohle jim předem řekněte. Uvidíte ty reakce. Neuvádíte věk, jestli Vás zasáhlo očkování, co uvádí Pb. Neměl jste kdysi transfúzi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.