Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymahači dluhů

Od: maja* odpovědí: 7 změna:

Mám dotaz jestli má někdo zkušenosti s vymahači dluhů a kde je najít? Jde mi o spravedlnost a trápí mě to.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano. Soud a Exekutorský úřad.

el
hodnocení

0x
Tak vysokého dluhu? máš pravomocný rozsudek?
el
16.09.23 21:21
“Jak”

kveta1
hodnocení

0x

Spravedlnost by měl zabezpečit místně příslušný soud. Raději se nehrejte s ohněm, mohla byste na to škaredě doplatit.

hodnocení

0x

Ano, jsou na vymáhání různé agentury a firmy,

google.com/...

ovšem zcela zásadní je, jaké máte v ruce doklady o vzniku dlužné částky. V souladu s kolegy doporučuji obezřetnost , aby se spravedlnost neobrátila proti Vám, protože tu máme poslední dobou takový kult dlužníka. Místo dříve používaného a osvědčeného vězení pro dlužníky, máme různé oddlužování a podobné pseudospravedlivé záležitosti.

asitak

Pseudospravedlivé... je otázka, jestli nebyl dluh navýšen podivnými úroky a poplatky. Jsme koneckonců v Čechistánu.

Zkušenost s těmito agenturami mám takovou, že nemají zájem o dluh, který nepokryje jejich náklady (v mém případě dělal asi 70k, ale dlužník byl v Anglii).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]