Nejste přihlášen/a.
Čistě teoreticky by z toho daň platit musela (ona, nebo zákoní zástupci, když je nezletilá, prostě někdo) money.cz/...
Ale samozřejmě 185.000 týdně je příliš moc, i kdyby mu posílala nahaté fotky a videa (což stejně jako nezletilá nesmí a jeho to nesmí ani napadnout), natož za nevinné psaní bez závazků, takže prakticky jistě by to byla nějaká lotrovina.
A i kdyby ne, tak by se to nejspíš stejně začalo jako lotrovina vyšetřovat, protože to prostě je tak podezřelé, že to křičí do dálky a banka to samozřejmě automaticky zjistí a zareaguje. (mě třeba zareagovala, když jsem nečekaně zajel za bráchou do ciziny a zaplatil tam kartou)
Jaká konkrétně lotrovina samozřejmě nevím, ale těch možností je prostě moc. Od pokusu vylákat peníze, (nějak se to někde zadrhlo, potřebuju, abys tam a tam poslala tolik a tolik, já ti to o to navýším)(abych ti to poslal, potřebuju heslo ke tvému účtu)(nebo něco míň do očí bijícího), přez různé ovlivňování (když ti posílám tolik, tak bys taky pro mě mohla něco), vydírání (poslal jsem ti tolik a tolik a teď mi je dlužíš a když ty ne tohle, tak já tohle, pošlu na tebe támhle a prodám to mafii) získání kompra a jeho následné využití, nebo i složitější schémata, (třeba, zrovna je v čechách kamarád, ukradli mu doklady, dej mu tohle, já ti to příště pošlu na účet ... a pak z toho vyleze pomoc při praní peněz, financování terorizmu, nebo únos) ... těch lotrovin je prostě hrozně moc.
-----
740.000 měsíčně, když průměrná mzda je tak 30x nižší?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.