Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk Vzpomínka na cigarety

Od: pedro* odpovědí: 9 změna:

Kdo vzpomínká na cigarety Klub, v červené plechové ktabičce balení po 20 ks ze 10kč . a cigarety Máj ve světlém obale, po 20 ks. Byly tenší, jako Detvy, a kratší, za 3.60 kč

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, tak toto si nepamatuji. Ve kterém roce to přibližně mělo být v trafikách? Zdravím!
doplněno 13.09.23 17:29: pedro - a prodávaly se ty cigarety opravdu za Kč? Nebyly v prodeji za Kčs?

hodnocení

0x
Pamatuji pivo za 1.50kč,no a co teď stim?:-D

hodnocení

0x

Pamatuju měsíční výplatu 1.200 Kčs jako vysokoškolák, no a co teď s tím? :-D

id
Ano, také pamatuji nástup po škole za 890,- Kčs. Tu práci jsem vzala neboť jsem na cestování potřebovala volnou režijku.
okolik

Co by konkurent gihada pamatuji 1200,-Kčs.

Já měl po vučení první výplatu jen 700 + nějaké ačka-neuznal povolávací rozkaz a další nutné volno (Jen dva dny!)s tím spojené -třeba to že jsem pracoval na Zbraslavi, firma v Gottwaldově (pro mladé dnešní a předtím taky Zlín) a já PV.

jiofa
hodnocení

0x

Ano pamatuj, ale ceny jen odhadem. Bylo nám 14 a více 1962 ... Nekupovali, ale dostávali od kamaráda jehož otec dělal hospodského. Asi mu je čmajznul v hospodě. Kupovali Partyzánky, Letky, Lípy, ...

pedro*
hodnocení

Klubky jsme kouřívali v 8 třídě vždy po vyučování cestou ze školy a zajídali jsme je hašlerkami, nebo kouřením dalšími cigaretami Mentolkami. Nosíval je jeden spolužák. Rok 1960-61.

pedro*
hodnocení

Cigarety Klub balení po 20ks za 10 kč a mentolky po 10 ks za 4kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]