Zdá se Vám to,nebo spousta lidí na sociálních sítích hraje roli těch šťastných a nadmíru vyrovnaných lidí, kteří působí tímto dojmem a štvou tak tím ostatní? A je jedno, zda jde o reklamu na něco, všichni vysmátý atd. atd. Odpusťte mi možný chvilkový komplex. Např. otestuj své IQ, kde někdo strašně "chytře" hraje a předtím jsou vidět fotky Einsteina a pro srovnání s IQ třeba šimpanze. Mějte krásnou neděli a méně scrolování, více reality.
Vám vadí, že je někdo chytrý, vysmátý? Já obrovské IQ nemám, socialní sítě také ne, vysmátá jsem a lidi dráždím tím, když tvrdím, mám se dobře. Přece nebudu lhát.
Holky, já se k vám přidám. Dělám to stejně. Když jsem to sem před časem napsal, kdosi se podivoval, že jsem asi divnej, když nasí.ám lidi. Ale já ne, to se naser.. sami. Kdo může za permanentně naštvanýho člověka, jen on sám.
To je přece pochopitelné. To, že mám trápení a starosti přece nebudu ukazovat světu, o to raději se pochlubím svými úspěchy a radostmi. A myslím, i vzhledem k otázce, to platí tak nějak obecně.
Kdybyste viděli můj profil na Facebooku, hořce byste zaplakali, protože tam nic nemám a nic nesdílím. Mám ho čistě kvůli několika skupinám, které mě zajímají, a Messengeru. Na rozdíl od mých pseudopřátel, sdílejících každý úžasný a skvělý zážitek včetně ranní kávy, staré zamilované fotky z Třeboně a cesty do školky. Jenže když se pak s někým vidím opravdu naživo, jsou nespokojení, práce a protějšek je štvou, děti zlobí, ostatní je nemají rádi, dovolená jim zase nevyšla, celkově život na nic. Takže bych si tipnul, že bych s vámi nejspíš souhlasil.
Tak já jsem si zase všimla, že si na sockách hodně lidí stýská a stěžuje. Vypisují světu své menší či větší bolístky, popřípadě se rozčilují nad nějakou zprávou či příspěvkem. Ano, i falešné radosti tam jsou. Chtějí,aby lidé věřili, že jsou šťastní až na půdu. V mnoha případech je to pravý opak. Já na sockách nic nehraji, vlastně tam toho ani moc nepostuji. Ale když už,tak je vše pravda. Mám úžasný život plný šťastných okamžiků. Každý den mám složený z těchto drobných střípků, které dohromady tvoří krásné dny. Dort v cukrárně s maminkou a babičkou, květina na poli, houba v lese... Nádhera, tak proč lidem neukázat své štěstí? Své pravé, nefalšované štěstí. Mnoho lidí ze mě čerpá energii a mívají lepší náladu. Pak je pár lidí , kteří to mají se mnou přesně naopak, to jsou ti, které moje optimistická povaha a neutuchající dobrá nálada vyloženě vys**á. Taky parádní pocit Takže ne vše, co je na sociálních sítích, je vymyšlená hra a přetvářka. Opravdu jsou i výjimky A když si udělám čas od času nějaký povedený (někdy pěkně deb***í), tak mám radost z toho,jak jsem sečtělá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.