Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10 otazek podle kterých mě zná?

Od: thina* odpovědí: 32 změna:

lidičky, mám sestavit 10-15 otazek, na kterých bych si měla prověřit a poznat jak dobře mě muj přítel doopravdy zná? pomozte mi prosím nějak mi to nejde:( dekuji tyna

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laura303*
hodnocení

5x

CO BY MĚL VĚDĚT
* kdo jsem, co mě těší a co mě naopak vytáčí
* jaké mám vnímání času: tedy jestli když řeknu, že přijdu večer, znamená to, že dorazím v devět, anebo ve tři ráno
* co od něj očekávám, neumí totiž pravděpodobně číst myšlenky
* čím se zabývám v práci i ve volném čase, i když to se mnou nutně nemusí sdílet
CO BY RADĚJI NEMĚL VĚDĚT
* i v tom nejvážnějším vztahu by se měla pěstovat určitá intimita, takže nás nemusí vidět, jak si mačkáme beďary nebo si nanášíme na obličej pleťovou masku
* holčičí problémy, svěřování a klevety si ponechme radši na setkání s kamarádkami
* v případě, že se dopustíme nevěry, platí známé,zatloukat!’ - fakt, že to bude vědět, pomůže leda našemu svědomí, jemu jen ublíží
1.Kdy jsme se seznámili , o čem jsme spolu poprvé mluvili?
2.Kdy a kde jsme byli na prvním rande?
3.Kdybych měla celý den jen pro sebe, jak bych ho strávila?

4.Čím mi partner udělá největší radost?
5.Kdybych byla zvíře, co bych byla, proč?
6.Jakou květinu mám nejraději?
7.Které tři věci bych si vzala na pustý ostrov?
8.Byla bych schopná nevěry?
9.Kde bych nejraději trávila dovolenou?
10.Jaké jídlo mám nejraději?
11.Nosím raději sukni, nebo kalhoty?
12.Co mě zaručeně rozčílí?
13.Kolik měřím, vážím a jakou mám konfekční velikost?
14.Který film můžu vidět pětkrát?
15.Kdybych měla celý život poslouchat jednu kapelu, která by to byla?
16.Jaký muž je můj ideál?
17.Kolik mi je? :D
18.Barva oči
19.Kde jsem se narodila , datum narození?
20.Co mám ráda a co naopak ne? :)
Snad jsem pomohla , hezký den. Laura *slunce*

marenka*

Lauři, tak tvojí prověrkou bych neprošla *vtip*

1. Vím kde, ale ne kdy. A o čem vůbec. 2.Vím kde, ne kdy. 3. tak to asi vím 4.Tak to řeším každý narozeniny a vánoce *zed*5.tipla bych si 6.nevím 7.nevím 8.věřím že ne 9.nevím 10.ŘÍZEK 11.to je u chlapa jasný 12.nevím 13.odhadem 14.nevím 15.nevím 16.nevím (jen by se to otočilo jaká žena) 17.tak to jediné vím přesně. 18. tip na 70% 19.vím 20. nevím.

Bože dej, ať se mě na něj nikdo před ním neptá v rámci testu *haha*

laura303*

Mařenko tak aspoň že víš kolik mu je a že má rád řízek :D To je nejdůležitější *palec* Jinak tu 16. pokud by tě manžel/ přítel nechtěl naštvat tak by měl popsat tebe :D a nebo přímo říct že jeho ideál jsi ty ;) :)

Tady jsem u nekterych otazek kratky i kdybych chodil sa se sebou:D:D

sebod*

Hangar. V tom případě se přihlaš do kurzu Poznej sám sebe :). Ale jestli tam už nebudou mít plno jiných zájemcú tady z poradny. Já jsem dávala přihlášku před hodinou, a to už bylo jen pár volných míst *zed*

Eh...to je ten anonymni kurz v Tescu?:D

laura303*
22.06.10 15:11

:D*palec*

thina*
hodnocení

Ahojík Lauři,*palec* super, nakonec toho budu mit nejvíc:) a já znám odpovedi na všechny otazky*placni* přeji pěkný den a díky*slunce*

laura303*

Ahojky :) Tak to jsem ráda že jsem pomohla *slunce*

pt®

Týno, co kdyby Ti přítel také připravil test lásky. Například, jaká letadla se mu líbí, kterého fotbalistu uznává, jak se jmenuje fotbalový klub Španělska, nebo, co já vím. Přece vidíš, jak se k Tobě chová, jak s tebou mluví a podobně, to jsou důkazy lásky. Co myslíš, je to pravda? To je můj pohled na věc. PT

thina*
hodnocení

Ahojík dobrá, spatne jsem se vyjadřila je to pouze hra mezi mými přátely, ale o svem přítely přesne vím napr, letadla i fotbalovy klub, kdy a kde se narodil apod;), ale rozhodne jsi to nemyslela spatne a za to dekuji

alex83*

Tak to se musím přidat.. To je pravda.. Muži a ženy vnímají jiné detaily.. ty, které jsou pro ně důležité.. Můj přítel naštěstí fotbal nesleduje.. Ale na druhou stranu se musím pochválit :) informovala jsem se u kamaráda mechanika co je to ta hadice sání u turba a na co je apod.. *smich* no. a přítel se divil když jse se ho zeptala jak to vypadá s autem a mluvila jsem jako profík :) Myslím že je to příjemné pro obě strany.. Když se vzájemně trošku snaží porozumět.. i autům - třeba se mi to bude ještě hodit :)

hop®

Lauro, začnu mínusy této odpovědi: zbytečně velké písmo, a pokud je to citace, tak chybí zdroj.

Co se týká plusu, tak odpověď je téměř dokonalá, pokud Váš (nebo Tvůj) věk uváděný v jiné odpovědi je pravdivý, tak je odpověď obdivuhodná. Takže dávám bod! ;)

*palec*

laura303*

Já si nakopírovala čísla z wordu a nějak mi to blblo , každé písmo házelo jinak apod. nvm co s tím je :(

No co se týče věku tak ohledně něj bych nelhala 28.12. mi bude 15, Jinak mockrát děkuji :) *slunce*

marenka*

Lauro, já ti věřím. Ale v případě, že to pravda není, tak tak přemýšlím, že je to i docela fuk. Odpovědi máš hezké a pomáhají. A otázky? Chodí sem i náctiletá děvčata, která zrovna tu otázku, kterou jsi položila ty, také řeší. A tak si najdou odpovědi i na svůj problém. Takže o nic nejde. ;)

laura303*

Děkuju MAruško :) AKorát teď nechápu jakou otázku máš na mysli? :D

marenka*

Lauři, žádnou konkrétní, ono nejde ani o otázku jako takovou, já vždycky čtu i všechny odpovědi a můžu říct, že přínos tam je vždycky. ;)Třeba člověk něco dělá celý život nějakým způsobem, je na to zvyklý a myslí si, že je to takhle nejlepší. Najednou tady narazí na mnohem lepší způsob. Hodně se tu naučím rozumět myšlení lidí a hlavně náctiletých, jednu holčinu mám doma a přiznám se, že jí občas nemůžu porozumnět. :D A od starších jsou rady víceméně poklad.

laura303*

Aha , tak takhle to bylo myšleno :) A kolik je tvojí dceři? Jestli nevadí že se ptám *slunce*

marenka*

Lauři, 16náct.

laura303*

Takže už máš doma středoškolačku? :) ještě nějaké děti máš? :)

marenka*

Jj, ještě stejně starého syna, ale ten je momentálně nedostupný *zed*

doplněno 23.06.10 15:47:

Lauři, já *zed* vzali mi všechno, ale právě to nejdražší *plac*Zkus si tady do vyhledávače dát buď název drogy, nebo můj nick a uvidíš. ;)

laura303*

Dvojčata,nebo jsou těsně po sobě? Maruš jak nedostupný? :)

doplněno 23.06.10 15:31:

Aha a drogy jsi brala ty nebo on? *sok*

marenka*

Lauři, to už patří do jiné otázky. Snad se Admin nebude zlobit, když stručně odpovím. Děvče je manžela, má ji ve vlastní péči a o vlastního syna jsem "přišla" kvůli drogám v minulosti. Takže teď bojuju se soudama o zrušení zákazu styku a s ním si půl roku píšeme nádherné zprávy a pak se na půl roku bez důvodu odmlčí. A pořád dokolečka. *zed*

marenka*
hodnocení

2x

1.Oblíbená květina

2.Oblíbená barva

3.Oblíbený parfém.

4.Datum narození, datum kdy máš svátek

5.Barva očí

6.Jméno kamarádky

7.Co bych si dala v restauraci k jídlu, pití

8.Nějaký zlozvyk

9.? Dál nevím *zed*

mil®

oblíbená muzika, zvíře, jméno, film, pořad, seriál, oblečení, barevné kombinace, ...

knopka*

Mařenko *smich*!Tak můj bývalý manžel se kterým jsem byla 9 let na všechny by odpověděl že neví :D,snad kromě barvy očí :D.

marenka*

Knopko, u nás to samé *smich* Barvu by si tipnul podle toho co mám na sobě, narozky a svátek by řekl v září. Pokud bych se zeptala na přesný datum tak by řekl: "Prosím tě a copak já vím, do září je daleko" *vtip*

doplněno 22.06.10 09:19:

Upřímně? Já si zaboha nemůžu zapamatovat datum naší svatby. *hi*

A stalo se. Chodili jsme spolu asi měsíc, zastavila nás hlídka policie v autě. Ptali se manži, (tenkrát ještě nebyl manža), kdo že to sedí vedle něj. Odpověděl: Marie. Policista se zeptal na příjmení a v tu chvíli se na mě manža otočil a ptá se: Jak se to jmenuješ? *haha*

knopka*
22.06.10 11:33

*placni**palec*

lidka*
hodnocení

2x

Tyno, jestli to je pouze nějaká hra nebo úkol mezi kamarády, tak to chápu. Ale věřím, že podle toho nebudete posuzovat kvalitu vašeho vztahu. *tuc* To bych vám chtěla trochu rozmluvit. Já si myslím, že pánové jsou poněkud méně všímaví. Ale to neznamená, že nás nemilují. Možná, že by lépe odpověděl až po delším vztahu. ;) Takže se přimlouvám už předem za vašeho přítele, pokud neprojde testem. Možná je to i tím, že já nemám testy ráda a raději posuzuji (posuzovala jsem) vztah podle jiných hledisek. *srdce*

sebod*

Vaše jméno, popřípadě přijmení *haha*

thina*
hodnocení

Ahojík, ano je to hra mezi kamarady, jak moc dobře se zname, všichni neco mají, a ja bloumala:)neco si z odpovedí vyberu super.Myslím, že je znám i bez otazek. Ale moc dekuji za radu, snad bych ani takhle pritele testovat nechtela,:)to by neslo chlapy jsou v tomhle holt jiny, a kolikrat je to na nich to nejhezčí:):):)

marenka*

Tak to je pravda. Takové to "co by si chtěl k vánocům?" - mě to je jedno, já nic nepotřebuju. A po vánocích řekne, že viděl to a to (v listopadu) co se mu moc líbilo. Nebo že potřebuje nové boty. Nejvíc na zabití je, když v obchodě řeknu. Kup si, na co máš chuť. "Mě to je jedno, já nic nechci". Doma? "Já bych si něco dal" *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]