Můžete nám poradit? Jedná se o kluka, který je teď v pubertě. Na Silvestra mu bude. 14 roků. Byl s maminkou o prázdninách na Vranově - pohoda . Byli na další dva týdny v Podhájské - pohoda. Teď začala škola a kluk všem holkám se dívá jen na prsa. A o ničem nemluví " jen prsa a prsa." Dcera je z toho zoufala, a tak jsme to spolu probrali, a mně napadlo, podívát se na poradnu. Máte někdo podobnou zkušenost? Já vím, kluk z toho vyroste, ale to může trvát ještě 3-4 roky, než pochopí, že to takhle nemůže.
No..Věk na to má.Buďte ráda, že se mu líbí holky a jejich prsa a né třeba něco jiného..Ikdyž v tomhle věku jsme o svých sexuálních představách rozhodně nemluvili před rodiči..Ale jsem jiná generace..třeba to je dneska jinak..Ani v dospělosti jsme se s rodiči nebavili o tom, jaké má nebo měl kdo choutky a co se komu líbí.Maximalně s kamarády se to probíralo .
Puberta v plný síle. Jak je psáno, on z toho časem trochu vyroste. Ostatně, na co jinýho se má holkám dívat,že? Alespoň je jistota, že je normální. Kdyby koukal po klukách, nebo se nedej bože cítil jako nějaké 73. pohlaví, to by byl průser.
Dobrý den, Děkují všem za odpověď a rady. Tak jsem si to pořádně promyslela, jak mu to vysvětlit. Je ze tři kluku nejmladší. Ti dva viděli jak maminka kojí dítě, ale on ne. Tak jsem na internetu našla obrázek s kojící maminkou a vysvětlila jsem mu to. Myslím si, že se trochu zklidnil. Díky.
Myslím, že ho trochu srovná, až si sáhne a dostane facku... Nebo už holky takto nereagují?
Kdysi si chlapi pouštěli po kapotě skákací silikonový prsa na klíček. Dávali jsme to po závodech cyklistům na bedně do taštiček k cenám od sponzorů. To bylo haló! ...Něco takového mu kupte
Teď už to nedoženete, ale myslím si, že je to dáno přístupem rodiny k nahotě. Pokud jsou děti od mala zvyklé vídat nahá těla (rodiče se při převlékání panicky div nezavírají do sklepa), tak jim to přijde vclkeu normální a když přijde puberta, nejsou z toho tak na větvi. Není to nic co by už dřív neviděly. Netvrdím, že se nepodívají, ale nemají potřebu komentáře, neukazují, nehihňají se a nedělají podobné pitomosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.