Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klukem v pubertě

Od: elen odpovědí: 13 změna:
Můžete nám poradit? Jedná se o kluka, který je teď v pubertě. Na Silvestra mu bude. 14 roků. Byl s maminkou o prázdninách na Vranově - pohoda . Byli na další dva týdny v Podhájské - pohoda. Teď začala škola a kluk všem holkám se dívá jen na prsa. A o ničem nemluví " jen prsa a prsa." Dcera je z toho zoufala, a tak jsme to spolu probrali, a mně napadlo, podívát se na poradnu. Máte někdo podobnou zkušenost? Já vím, kluk z toho vyroste, ale to může trvát ještě 3-4 roky, než pochopí, že to takhle nemůže.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No..Věk na to má.Buďte ráda, že se mu líbí holky a jejich prsa a né třeba něco jiného..Ikdyž v tomhle věku jsme o svých sexuálních představách rozhodně nemluvili před rodiči..Ale jsem jiná generace..třeba to je dneska jinak..Ani v dospělosti jsme se s rodiči nebavili o tom, jaké má nebo měl kdo choutky a co se komu líbí.Maximalně s kamarády se to probíralo .

makak
hodnocení

2x
Já mu rozumím, taky se na ně pořád rád dívám a to mám 14 let už několikrát..

hodnocení

2x
Puberta v plný síle. Jak je psáno, on z toho časem trochu vyroste. Ostatně, na co jinýho se má holkám dívat,že? Alespoň je jistota, že je normální. Kdyby koukal po klukách, nebo se nedej bože cítil jako nějaké 73. pohlaví, to by byl průser.

hodnocení

2x

A co teprve, až mu dojde, že slečny mají i "zajímavější" části těla *smich2*

Klid - ono ho to časem přejde a bude se zajímat decentněji.

A při podrobnějším zkoumání zjistí, že to nevypadá jak je malováno po školních lavicích.
vili
To by mě fakt zajímalo, co může být zajímavější než prsa *co*.
nov

vili: a víte co jou horňáci a dolňáci? :-D

vili
@nov, tušim, byl jsem ve Strážnici, ale nechápu souvislosti. V těch krojích není nic vidět.
ceskatelevize.cz/...
Já jsem Horňák *smich*
Vážně , bydlím tam :)

daria
hodnocení

1x
Dobrý den,
Děkují všem za odpověď a rady. Tak jsem si to pořádně promyslela, jak mu to vysvětlit. Je ze tři kluku nejmladší. Ti dva viděli jak maminka kojí dítě, ale on ne. Tak jsem na internetu našla obrázek s kojící maminkou a vysvětlila jsem mu to. Myslím si, že se trochu zklidnil. Díky.

liska5
hodnocení

0x

Myslím, že ho trochu srovná, až si sáhne a dostane facku... Nebo už holky takto nereagují?

Kdysi si chlapi pouštěli po kapotě skákací silikonový prsa na klíček. Dávali jsme to po závodech cyklistům na bedně do taštiček k cenám od sponzorů. To bylo haló! ...Něco takového mu kupte *smich*

hodnocení

0x

Teď už to nedoženete, ale myslím si, že je to dáno přístupem rodiny k nahotě. Pokud jsou děti od mala zvyklé vídat nahá těla (rodiče se při převlékání panicky div nezavírají do sklepa), tak jim to přijde vclkeu normální a když přijde puberta, nejsou z toho tak na větvi. Není to nic co by už dřív neviděly. Netvrdím, že se nepodívají, ale nemají potřebu komentáře, neukazují, nehihňají se a nedělají podobné pitomosti.

Teď nezbývá než to nějak vydržet.

nerentier
hodnocení

0x

V podstatě máte kliku. Doporučuji tématické filmy XXY a El Último verano /.... To by bylo nepatrně horší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]