Nejste přihlášen/a.
Nohy většinou ukazují démoni a negativní entity. Možná máte v bytě otevřenou bránu z jiných dimenzí a světů (nemá Vaše nemovitost pochybnou historii?). Je třeba to prokonzultovat s rodiči a zavolat vyšetřovatele paranormálních jevů, exorcistu, kněze a parapsychologa + nějaké médium a komunikátora protokolu CE5. Dále to mohl být některý z mimozemských druhů, který chodí po domácnostech a kopíruje naše technologie - dle posledních poznatků je nyní zajímají hlavně různé druhy kávovarů a technologie teplých krychlí (horkovzdušná trouba). Někdy také schovávají věci v bytě (např oblečení, vzpomeňte si, kdy Vám zmizely Vaše oblíbené trenýrky a nalezl jste je až po měsíci), testují lidskou vztahovou reakci, kdy například manžel křičí po manželce, že mu zase zašantročila jednu z oblíbených ponožek a manželka na něj křičí, že je nepořádný buran a určitě ji vyhodila kvůli destruktivnímu stavu oné fusky (přičemž ani jeden z manželů neví, že je to prostý vědecký experiment) a pak se vracejí tyto druhy na místo činu, aby ztracenou věc znovu dali nám lidem pod oči a znovu uviděli reakci obou manželů. Různé konspirační teorie tvrdí, že za vysokou rozvodovostí stojí tyto experimenty s ponožkami a jinými citovými věcmi z našich skříni a komod. Nicméně - nebral bych to na lehkou váhu a určitě začal tyto záhadné věci včas řešit, abyste případně zabránil budoucímu rozvodu rodičů nebo následkům psychické újmy a dusnu v rodině.
Oni jsou tak pokročilí, že neřeší čas, oni jsou schopni cestovat ve zlomku naší časové vteřiny biliony světelných let, protože se umí pohybovat v mezidimenzionálním měřítku. Ale hlavně jsou tak pokročilí, že vůbec nechápou naše primitivní technologie, pro ně je to fascinující a jistě zkoumají teplé krychle nebo čtyřkolové vozítka z důvodného podezření, že máme lepší technologie a mohli bychom jejich druh vyhladit. Každopádně odrazy oblečení nebo něco jiného, jak zde tvrdí jiní rádci, jsou vysoce nepravděpodobné a slabomyslné.
Jasně.Rozvodovost je okolo 45 %.,,Dusno,, a psychika pracuje škoro všude - nejen v rodině kvůli zdražování a nedostatku peněz.Zavolat vyšetřovatele paranormálních jevů, exorcistu, kněze a parapsychologa + nějaké médium a komunikátora protokolu CE5 a zaplatit.Rodina bude chudší a nervy napjatější.A ty už jsi byl u psychiatra? Možná by Ti pomohl.A vem si sebou i toho mimozemšťana.Štěstí,že nemám kávovar,čtyřkolové (ani dvoukolové) vozítko ani teplou krychli.Teplí jsou tady jenom sousedé.To asi mimozemská civilizace zkouší co to se mnou udělá,ale mají smůlu - je mi to jedno.Občas k nim zajdu na pár pěkných slov.Ale jinak jsem .
Kolik to je bilion světových let?
U psychiatra jsem samozřejmě několikrát zavítal, ale každý z nich po 5 minutách, co mě začal rozebírat, dostal strach a ukončil sezení bez sepsané lékařské zprávy. Bilion světelných let je hodně kilometrů.
Vis co mi v tom nesedí? Falire. Že ty vis, jak dlouho existuje vesmír. To by si netroufl říct i ten nejlepší vědec. A jsem moc rad, ze jste vsichni pochopili ironii, gratuluji. Nechcete lekci zdravého rozumu? Ale vlastně ne, vy ho mate. Trouba je slabé slovo, tím tuplem tepla krychle ve vašem malém lebkovem zarizeni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.