Dobrý den, tak jsem furt přemýšlel že bych si našel nějakou bokovku dokud jsem mladý a bez závazků. Došel jsem k tomu že bych si konečně splnil sen a začal brigádě jezdit autobusem, jeden dopravní podnik mi je ochotný dost slevit na papíry až jsem se divil že tohle udělají brigadnikovi. Byli by to asi 4-5 šichet za měsíc. No furt nad tím ale přemýšlím a největší bobky mám z toho že je to podnik vzdálený asi 30 km a že nedej bože by mi dávali nástupy na linky co začínaj ve 4 ráno. To by bylo značně nepraktické a nepříjemné co si budem, takhle vstávám brzo. Jinak dojíždění mi nevadí. Dělá někdo z vás tuhle práci? Jak podniky zachazeji s brigádníky? Myslíte že by se dala dohodnout nějaká rozumná pracovní doba nebo to nemám ani zkoušet? No stejně se zeptám, za to už nic nedám. Jaké máte názory vy na tuhle práci?
Celej život říkám nechceš li umřít sám staň se řidíčem autobusu Osobně papíry na autobus a profesák mám aktivně nejezdim o brigádě neuvažuju Počítej stim že si furt jednou nohou v krimánále je to práce s lidma časově dost náročná musíš bejt víc jak ve střehu a pochybuju že by ta brigáda byla zlatej dúl Nadruhou stranu si mladej a nadšení se meze nekladou Počítej stim že pokud tě nechaj udělat papíry tak po tobě za to něco budou chtít a to smluvně takže nemusí bejt jednoduchý z takový brigády odejít Osobně bych do takové brigady nešel
Měli jsme na průmyslovce jednoho učitele, kterej dělal autobusáka. Nikdy jsem ho neviděl (ostatně jezdil v končinách, kam já nepřijdu), ale spolužák s ním prej občas jezdil, taky díky němu jsme to věděli. I když to že každé vysvětlování čehokoliv stočí k autobusům bylo trochu podezřelé. Z jiných zdrojů jsem se doslechnul, že dělal podobné zmatky, jako ve škole. Jinak na průmyslovce se učitelé trumfovali, kdo má víc vedlejšáků, náš třídní jich měl asi sedm (prostě učitelé byli tehdy "dobře" placeni), na ten počet prohrávala jedna učitelka, která dělala akorát průvodkyni na zámku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.