Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat. Je mi 17 a rodiče mi nedovolují u nikoho spát např u někoho když tam bude několik lidí. Také musím chodit spát v 10 a přitom moji kamarádi chodí v kolik chtějí. Není to tím že by byli vyspělý a já ne... Nevím jak mám rodiče přesvědčit aby mě tolik neutlačovali a dali mi větší volnost.. Ocením každou radu
Vydrž ještě rok, pak se klidně odstěhuj a můžeš spát s kým chceš a kdy chceš. Tak je to v životě zařízeno.
Ovšem pamatuj, že karma bývá rychlá. Náš syn v tomto období měl pořád nutkání u někoho spát, nebo nám pořád někoho tahal do baráku na přespávačky a hrozně se divil, jak jsme nemoderní, že nám to není vhod. A karma ho dostihla nyní - nemine snad víkend, aby v jejich baráčku neměl tchýní, tchána, švary, švagrové vč koček a psů. Prý už mu to leze krkem - čemuž se nedivím, nicméně neodpustil jsem si poznámku o tom, jak je nemoderní a zaostlý, když přece přespávačky jsou in
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.