Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jméno pro koťátko

Od: pavoucizena* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, od včerejška máme doma nový přírůstek :) malou kočičí slečnu... *smich* poradíte nějaké pěkné jméno?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laura303*
hodnocení

2x

Takže jak vlastně zvolit to správné jméno?
Pořídili jste si novou kočičku anebo spíš ona si pořídila vás. Bude vám oběma určitě trvat nějakou dobu než si na sebe zvyknete a jednou z věcí, na kterou právě teď myslíte, je jméno, které by vaší kočičce slušelo nejlépe.
Výběr správného jména je první krok k vytvoření dlouhotrvajícího pěkného vztahu, a proto s výběrem nespěchejte a trochu si to promyslete.

Snad jsem pomohla. Laura :)

Jaké jméno pro koťátko

hodnocení

1x

Neteř má dvě kočičky ménem Princezna a Grácie. Kočka mé švagrové se jmenuje Mikeška.

martini*
hodnocení

1x

...Sandy, Sisi... první mně napadly :)

myse*

my měli černého a zrzaveého

Zikmunda a Zilvara...

knopka*
hodnocení

1x

A její barva,nebo zvláštnosti na zbarvení?Mně se líbí veselá a neobvyklá jména,Nikita,znám Piškota,Tapku.Amazonka,Koblížek prostě taková srandovní :).Teda pokud nemáte váženou paní "značkovou" ke které by se to nehodilo.

raadek*
hodnocení

0x
Betynka, Eliška. R.

manicka18*
hodnocení

0x

Doporučuju si najet na internet, yvhledat seznam jmen pro kočky a vybrat si tam nějaké :)

marenka*
hodnocení

0x

Nemáte fotečku *modla* Ono třeba už podle fotečky bude jméno jasné ;)

madla*
hodnocení

0x

Kočičích jmen je hafo, stačí kouknout na seznam u modrého kocouře modrykocour.cz/...

Když se nebudete moct rozhodnout, zkuste chvíli počkat, nevybírejte jedno konkrétní jméno hned, za každou cenu. Nechte si čas pár dnů, uvidíte, že na kočičku budete volat různými jmény, a ono se to pak samo vytříbí a jedno z těch jmen jí zůstane. Tak to fungovalo u nás. A stejně na něj volám různě. Jmenuje se Moura, Moureček, ale taky Kočičák, Myšák, Lumpík... ;)

borax*
hodnocení

0x

Naši kočku jsem chtěla pojmenovat Bastet, podle egyptské bohyně s kočičí hlavou. Ale děti, milující Harryho Pottera mě přehlasovaly...tak máme Paní Norissovou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]