Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antibiotika na covid

Od: martinna® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den,lékař mi na covid napsal antibiotika i když všude čtu že se nedává...měl jste také někdo?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

9x
Při covidu, chřipce nebo jiném virovém onemocnění je organismus oslaben a může nastat komplikace ve formě bakteriální infekce, např. zápal plic. Antibiotika jsou podávána preventivně.
hodnocení

Děkuji za dobrou odpov,

elen
hodnocení

3x
Ano,díky antibiotikum jsem se z toho dostala. Byla jsem na tom hodně, hodně špatně, dusila jsem se, plíce mně fungovali na 30%. Ano diky antibiotikum, které jsou speciálně na plíce, jsem se z toho dostala.
Nevëřte těm blábolum, že se na tuto němoc nemají brát antibiotika. To víte v plánu to není! Jestli mi rozumite.
hodnocení

Děkuji za konečně rozumnou odpověď. Rozumím vám a sdílím stejný názor. Antibiotika dobírám a jak jsem nadávala tak asi také díky ním budu fit. Už dokonce chodím,jen ten kašel...ale kodein,odpočinek ap. to časem upraví.

hodnocení

2x

Ja jsem v breznu brala na tezky covid Lagevrio. Je urcen pro lidi nad 65 let. Zachranil me pred spitalem. Nepisete, kolik je vam let.

hodnocení

Doplňuji ...bude mi 68...

A lék nám prozradíte? To byste měla brát to co já, když je vám nad 65.

hodnocení

Klacid 500 mg. 1x denně-na 14 dní

hodnocení

1x

Antibiotika jsou na infekci bakteriálního původu. Covid je způsoben viry.

Covid neni způsoben viry, covid neexistuje :D

@infantilni Váš nick na Vás přesně sedí ..

Dekuji, cením si toho

hodnocení

0x
Jestli nelźete, tak ať ten doktor vrátí diplom.

hodnocení

Nechápu proč bych si toto měla vymýšlet

okolik

Reklama na lékárny Dr. Max v deníku přes polovinu stránky ...

V září jsme snížili doplatky až o 100%

?

Ono je ještě v lékárnách co prodávat?;)

okolik: Kupodivu je. A začíná to být ta správná sranda. Předepsány 3 léky na alergii a astma. V běžné síti lékáren (Benu) skladem jeden, ostatní nedostupné. V nemocniční lékárně jeden na objednání s polovičním množstvím účinné látky, jeden nedostupný. O den později dorazily oba. Ten s polovičním množstvím účinné látky i ten údajně nedostupný. Happyend se zatím nekonal, protože půlku množství jednoho léku v lékárně někdo sebral a vydal někomu jinému známému. Začínám si připadat jako před 30 lety. S jedním drobným rozdílem: Dneska to není za korunu.

amper,

jsou na cestě. Ještě by měli dávat mapu, na které*smich*

Já si nemyslím, že by před 30 lety nebyĺy běžně dostupné léky na tehdejší dobu k mání. A pamatuju hodně.

Dneska se se vším čachruje, kdo dá víc, prachy na prvním místě, ne pacient.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]