Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,lékař mi na covid napsal antibiotika i když všude čtu že se nedává...měl jste také někdo?
Ja jsem v breznu brala na tezky covid Lagevrio. Je urcen pro lidi nad 65 let. Zachranil me pred spitalem. Nepisete, kolik je vam let.
Reklama na lékárny Dr. Max v deníku přes polovinu stránky ...
V září jsme snížili doplatky až o 100%
?
Ono je ještě v lékárnách co prodávat?![]()
okolik: Kupodivu je. A začíná to být ta správná sranda. Předepsány 3 léky na alergii a astma. V běžné síti lékáren (Benu) skladem jeden, ostatní nedostupné. V nemocniční lékárně jeden na objednání s polovičním množstvím účinné látky, jeden nedostupný. O den později dorazily oba. Ten s polovičním množstvím účinné látky i ten údajně nedostupný. Happyend se zatím nekonal, protože půlku množství jednoho léku v lékárně někdo sebral a vydal někomu jinému známému. Začínám si připadat jako před 30 lety. S jedním drobným rozdílem: Dneska to není za korunu.
amper,
jsou na cestě. Ještě by měli dávat mapu, na které![]()
Já si nemyslím, že by před 30 lety nebyĺy běžně dostupné léky na tehdejší dobu k mání. A pamatuju hodně.
Dneska se se vším čachruje, kdo dá víc, prachy na prvním místě, ne pacient.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.