Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,lékař mi na covid napsal antibiotika i když všude čtu že se nedává...měl jste také někdo?
Ja jsem v breznu brala na tezky covid Lagevrio. Je urcen pro lidi nad 65 let. Zachranil me pred spitalem. Nepisete, kolik je vam let.
Reklama na lékárny Dr. Max v deníku přes polovinu stránky ...
V září jsme snížili doplatky až o 100%
?
Ono je ještě v lékárnách co prodávat?
okolik: Kupodivu je. A začíná to být ta správná sranda. Předepsány 3 léky na alergii a astma. V běžné síti lékáren (Benu) skladem jeden, ostatní nedostupné. V nemocniční lékárně jeden na objednání s polovičním množstvím účinné látky, jeden nedostupný. O den později dorazily oba. Ten s polovičním množstvím účinné látky i ten údajně nedostupný. Happyend se zatím nekonal, protože půlku množství jednoho léku v lékárně někdo sebral a vydal někomu jinému známému. Začínám si připadat jako před 30 lety. S jedním drobným rozdílem: Dneska to není za korunu.
amper,
jsou na cestě. Ještě by měli dávat mapu, na které
Já si nemyslím, že by před 30 lety nebyĺy běžně dostupné léky na tehdejší dobu k mání. A pamatuju hodně.
Dneska se se vším čachruje, kdo dá víc, prachy na prvním místě, ne pacient.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.