Psávala jsem si částo s jedním spolužákem. Naposledy jsme si psali někdy v polovině července, kdy si se mnou psal normálně, jako vždycky. Tento týden jsem mu napsala v úterý, potřebovala jsem se zeptat na jednu věc, a zprávu si do dneška ani nezobrazil, tak jsem mu napsala znovu a opět, nereaguje... Pochopili byste, co za tím může být? Máme na Messengeru skupinu všech spolužáků z gymplu z naší třídy, tam někdo psal a tuto zprávu si zobrazil, takže je v pořádku a úplně mě ignoruje.
Třeba si našel holku, nebo mu nejde počítač, nebo je někde na horách. Do smrti si s Váma asi psát nechce. Respektujte to. Tak to prostě chodí, a nelze se zlobit na někoho, že si s Vámi nechce dopisovat.
mys*
Hanka priznava, ze vi, ze jinde chlapec komunikuje. Tedy si ji bloknul jako ztratu casu. To jsou zenske, ktere so ozvou, kdyz NECO POTREBUJI, a samy nic neposkytuji.
No jo. Když to už dnešní mládež neumí. Neumí spolu mluvit, neumí telefonovat. Ale zato naprosto dokonale si dokážou navzájem psát. Sedí spolu na lavičce a píšou si. Neuvěřitelný.
Hanko, s holkama se chce kamaradit a psat si a povidat si pouze homosexualni chlap. Normalni chlap jen v pripade, pokud je jeste mladej a bl… a nevi jak funguje hypergamie. Kdyz si to nezobrazil a s jinymi komunikuje, tak to znamena, ze uz tu game pochopil Nejspis si te bloknul, jinak by to asi nevydrzel. A ty si budes muset hledat jinou ovecku, ktera pribehne vzdy, kdyz TY NECO POTREBUJES, jak jsi trefne napsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.