Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na poradně vkládat ukázky programového kódu?

Od: gilhad® odpovědí: 2 změna:

Tady poradte.cz/... jsem potřeboval vložit kus kódu, ale sežralo mi to odsazení a výsledek byl tudíž nečitelný a nepoužitelný.

Jinde se používají tagy [code], nebo <pre>, nebo odsazení, nebo tak nějak, jak se to dělá tady?

.

(A dají se tu nějak dělat citace, nebo to mám prostě improvizovat jinou barvou pozadí?

" Člověk nesmí věřit všem citátům z webu"- Abraham Lincoln, čínský mudrc, 912 př.n.l-418 n.l.

)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Můžeš ho nahrát jako soubor nebo fotku, moc lepších možností není. Když to vložíš normálně tak to žere uvozovky, někdy nové řádky.

A s tou barvou pozadí opatrně, když vybereš špatnou, tak to kompletně vymaže veškeré formátování textu a pak máš 2 minuty na to, to nějak zachránit aby se to vůbec dalo číst.

Velice bych ocenil možnost vstupu která není WYSIWYG

ml1
hodnocení

2x

To neni všechno, zdejší systém taky žere apostrofy, což v tom programovém kódu je taky docela problém. Nepřišel jsem na to, jak vložit apostrof, aby nezmizel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]