Nejste přihlášen/a.
Tady poradte.cz/... jsem potřeboval vložit kus kódu, ale sežralo mi to odsazení a výsledek byl tudíž nečitelný a nepoužitelný.
Jinde se používají tagy [code], nebo <pre>, nebo odsazení, nebo tak nějak, jak se to dělá tady?
.
(A dají se tu nějak dělat citace, nebo to mám prostě improvizovat jinou barvou pozadí?
" Člověk nesmí věřit všem citátům z webu"- Abraham Lincoln, čínský mudrc, 912 př.n.l-418 n.l.
)
Můžeš ho nahrát jako soubor nebo fotku, moc lepších možností není. Když to vložíš normálně tak to žere uvozovky, někdy nové řádky.
A s tou barvou pozadí opatrně, když vybereš špatnou, tak to kompletně vymaže veškeré formátování textu a pak máš 2 minuty na to, to nějak zachránit aby se to vůbec dalo číst.
Velice bych ocenil možnost vstupu která není WYSIWYG
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.