Dobrý den. Mám malý obchůdek ze spodním prádlem,kde jsem zároveň i prodavačkou, tudíž mám tak nějak přehled, kdo a jaké spodní prádlo si kupuje, jakého střihu a materiálů. Přibývá mladých děvčat, která preferuji klasicke bavlněné kalhotky, naopak najdou se i starší dámy, které se nestydí koupit si tanga. U pánů preferuji převážně boxerky, klasické trenýrky si málo kdo koupi. Najdou se i pánové, kteří preferuji dámské prádlo, mají vyhraněný střih a materiál kalhotek, mám i pravidelné zákazníky. Jak jste natom vy, jaké nosíte a preferujete spodní prádlo, co vám nejvíce vyhovuje
Dobrý večer, nosím nejvíce Sloggi tanga. Nebo tanga od Calvin Klein. Nosím jen tanga, žádný jiný střih - nebo jen velmi výjimečně.Na spaní tahám pánské trenky od Horsefeathers nebo Represent. Muž nosí klasické boxerky nebo takové volnější trenky. Značky různé, podle toho co mu koupím například Caterpillar, Uncle Sam, Cooper,... Prostě co mi přijde pod ruku.
Celý život jsem nosil boxerky. Jelikož často sportuju, bojoval jsem s odřeninama a mokvajícíma tříslama kvůli potu. Zkusil jsem různé materiály, nejaké přípravky z lékárny, ale byla to otrava neustále dodržovat hygienu, aby se problémy nevracely. Zkusil jsem pánská tanga, problémy se vyřešily a prakticky nic jiného teď nenosím. Škoda, že společnost na to nahlíží divně...
bramburka
@anonymmm: vite o tom, ze existuji specielni deodoranty pro panske intimni partie? Ja to vim teprve od minuleho tydne, kdy jsem shanela neco proti poceni pod prsy!
terezahezka - třeba jsou ti pánové jenom líní ukrást si to dámské prádlo z prádelní šňůry, jak to dělá správný fetišista .
terezahezka
Ať je to jak chce, mi může být v závěru jedno co s prádlem dělají,pro mě je rozhodující že mám odbyt a výdělek. Když si to vygooglite jak jsem to udělala já ze zvědavosti, zjistíte že muži opravdu nosí dámske prádlo, i vysoce postavení
etly
pro : jp Tak takových úchylných dotazů a podobných je tu bohužel dost :-/
Dobrý den. Mně osobně nejvíce vyhovují takové ty klasické bílé dámské kalhotky ze 100% bavlny. Pro mne nejpříjemnější a nejpohodlnější prádlo, i když jsem muž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.