Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrad Bradavice

Od: lukeos* odpovědí: 1 změna:

nevíte kde se přesně natáčel film harry potter?mám na mysli ten hrad.dozvěděl jsem se že prý někde v karpatech.Pokud je to pravda chtěl bych přesnou polohu nebo souřadnice,abych se na to mohl podívat do mapy...můžete poradit?,...děkujji za odpověď

doplněno 09.07.10 13:18:

mě by spíš zajímalo který je ten velký hrad s věžemi a kolem něho ta řeka a lesy.protože ten hrad Alnwick nevypadá ze je kolem něj nějaká řeka a lesy.?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rafael*
hodnocení

0x

Hrad v Karpatech? xD To je nějaký hoax, nevěřte tomu.

Scény z hradu v HP se natáčely na hradě Alnwick (exteriéry Bradavic), v katedrále v Durhamu (interiéry Bradavic), v Lacocském klášteře (interiéry - vchod do nebelvírské koleje) a na Oxfordské univerzitě (Velká síň v Bradavicích).

doplněno 09.07.10 06:33:

Samozřejmě všechno v Británii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]