Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

72 hodin bez spanku

Od: jakub12 odpovědí: 8 změna:

co se mi stane kdyz nebudu 3 dny spat a budu to delat pravidelne treba rok?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Google nefunguje?

google.com/...

Výzkumy ukazují, že po 48-72 hodinách bez spánku se mohou vyskytnout závažnější zdravotní problémy, jako jsou poruchy srdečního rytmu, narušený metabolismus, poruchy imunitního systému a dokonce i smrt. Je však důležité si uvědomit, že tyto účinky se mohou výrazně lišit mezi jednotlivci a jsou ovlivněny řadou faktorů.

nerentier
hodnocení

1x
Dělám noční a tohle mně moc k smíchu nepřijde. Pražský magistrát kdysi v metru umístil jakési billboardy, které měly odrazovat občany od užívání drog. Rezidenti určitě pamatují. Byl tam třeba zpocený mladík s nepřítomným výrazem a nápis: "To není únava, to je marihuana." Tehdy mě napadlo, jak by asi vesměs kancelářští Pražci reagovali na parodický plakát se stejným obrázkem a nápisem - "to není marihuana, to je noční šichta." Nejspíš záplavou salonních keců ve stylu, že každý se má, jak si zaslouží. *blee*
ovecka
A né snad? za nějaké noční šichty máš buď příplatky, anebo jsi se velmi špatně učil, že nemáš na výběr. Že jsi to sám správně vystihnul, každý se má, jak si zaslouží
Kachna zakejhala
Ovečko..radši si ty kecy schovej! Chceš říct, že každý, kdo dělá noční se špatně učil? Jako fakt? Tyhle kecy miluju. Doktor na pohotovosti třeba..tak ten se špatně učil? Modli se, ať nepotřebuješ v noci doktora nebo záchranku. Já se špatně učil, tak dělám noční ve fabrice..Ale jsou tací, co se ani učit nemuseli a nechodí do práce vůbec..přesto se mají líp než ty a smějou se tobě!

ltz
hodnocení

0x
3 dny bez spánku by si ani nevydržel. Třetí den už by si únavou usinal i za chůze.

hodnocení

0x

Přesně to, co teď. Budeš dělat takový blbosti, že nějaká zpackaná volba rubriky dotazu je proti tomu čajíček :-D.

Mmch. třeba já něco takového fyzicky vůbec nedám. Rekord byl 4 hodiny spánku během 3 dní a to mi bylo o 30 míň...

jap®
hodnocení

0x
Mě je 21 a bohatě mi stačí jedna probdělá noc. Tohle by mě zabít muselo...
A jestli ti je zdraví milé tak to nedělej, můžeš si zadělat na dost ošklivý psychický problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]