Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koblihy

Od: jidloq odpovědí: 8 změna:
Chtěl bych se zeptat zda je škodlivé si každý den dát koblih s čokoládou dva kusy.?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, střídmě koblihy jíst ano, ale nevolit je ve volbách . Zdravím!
P.S. Za (pro někoho) nejapný vtip se omlouvám, ale když musím, tak musím .
liska5

To je v pořádku!

21.08.23 17:59
hodnocení

4x
Ano

hodnocení

4x

Kdyz nekdo potrebuje rychle pribrat, tak se laduje koblihama.

hodnocení

4x

Ano,

viz výžovový poradci.

liska5
hodnocení

4x

Přesmažené laciné oleje a ztužené tuky, cukr a bílá mouka, kypřící látky, barviva - prostě vzorek všeho, co nepotřebujeme a čím si akorát zatěžujeme tělo /žlučník nejvíc/. Typická ukázka prázdných kalorií, čili potravina, kde není ani vitamím, ani minerál a ani bílkovina, jenom kalorie na tloustnutí.

jiofa
hodnocení

0x

Jak pro koho. Od svého mládí jsem se téměř denně "cpal" sladkým, koblihy, tvarohové smaženky, čokolády, palčinky a všechny sladké dobroty které si jen lze předstávit. Je mí 75 a nikdy jem neměl víc jak 68 kg (167/68). Zatím bez zmiňovaných následků. V pokročilejším věku jsem samozřejmě na sladkostech ubíral, ale dopřávám si něco často. Diabetes téměř v normě. Myslím si, potíže jsou v daleko jiné stravě. Když vidím v obchodě některé nákupy dam i chlapů při těle, tak se mně chce někdy zvra...

Jenže tenkrát byly ještě koblihy koblihami *smich* Dnes je to eurohmota..Celé umělé..Ale přesto si ten "tmel" občas dám a pak toho lituju ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]