Dobry den, včera jsem nosila u nás na koních takové kužely a když jsem ten kužel chytila zevnitř, vletěli mi na ruku takové malé černé tečky. Rychle jsem si to otřepala a bylo to pryč . Asi po minutě mě začala ta ruka strašně svědit a štípat. Takže jsem se začala drbat a tohle se stalo. Nechala jsem to být a potom k večeru se stalo tohle. Nevíte někdo co by to mohlo být? Podle mých rodičů je to prý žahnutí Kopřivou ale problém je ten,že tam žádná Kopřiva nebyla. Dekuju předem za pomoc. -Zuzka
Jistotu nemám, ale mohou to být muchničky. Přečtěte si více. https://www.krejsashop.cz/cs/m-359-muchnicka-jak-se-pred-ni-chranit-a-jak-spravne-kousnuti-osetrit Pastviny, voda, přítomnost skotu, koní, to je jejich.
Muchničky by spíš zanechaly malinkou krvavou tečku, která by se za chvíli rozrostla do mnohonásobně větší mokvající, hnisající rány, protože v tom místě vypnou imunitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.