Nejste přihlášen/a.
Konečně podnikatelský záměr skutečně pro mimořádně obyčejné lidi (voliče českého pouličního génia Jirky Paroubka). Prosím o přidělení jednoho bytu 4+1 v Praze (stačí Praha 2), neomezené mobilní volání, neomezená data a neomezené SMS, paušální cenu benzínu 18 Kč/l a sedativa bez příplatku. Předem děkuji.
Bohužel, zlatý časy mobilních operátorů dávno skončily A proto už tady žádnou 4. síť, myslím plnohodnotnou síť, nikdo nikdy nepostaví,.
Zrovna včera jsem jel krajinou a přemýšlel jsem, dnes už by ty výkupy pozemků na ty vysílače byli v podstatě nerealizovatelné...
A ty 2 000 000 lidí, na tom jsi byl kde? jak už tu zaznělo, za pětistovku můžeš mít "neomezené” všecko, akorát k tomu potřebuješ víc lidí.
navíc telekomunikační trh je tak MOC přeregulován, že se do toho žádný investor (aby založil dalšího 4. operátora) už nepohrne... bohužel. Říkám to nerad, ale je to realita. A navíc, kde chceš vzít volné kmitočty, díval jsi se na kmitočtové příděly? A víš kolik stojí licence?
Dnešní telekomunikační byznys i o tom, uvázat si spotřebitele, ale právě tohle Evropská unie zakázala..
Dočetl jsem to dokonce, uff, státní byty chtěl vyrábět prefabrikované, jako lego,, skládačku takže novodobé paneláky, už babiš. jo a znáš film nebo písničku čekám na signál? asi tak nějak jsem si tě představil. Tuším Dyk nebo Hádek?
Hele investoři už koupili O2, a věř tomu, že to byl nejlepší kauf života pro Kellnerovic rodinu, to je prostě zlatej důl pro ně hlavně Cetin. no ale takový menší tajemství, nevymyslel to kellner, ale jeden jeho kůň
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.