Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový mobilní operátor

Od: tomasbergis odpovědí: 9 změna:
Do Česka by měl dorazit nový síťový mobilní operátor. Jestliže tomu teď nepomůže vláda, tak si snad pomůžeme my sami lidé! Vždyť byla vyhlášena veřejná sbírka pro národní divadlo v Praze. Zkusme tedy udělat to samé po 173 letech. Jsem přesvědčen, že minimálně 2.000.000 lidí chce výhodnější mobilní tarify. Již většina by uvítala 40 GB dat, neomezené SMS a neomezené volání alespoň v síti, 50 volných SMS a 100 volných minut. Jenže za takový tarif chtějí dát max. 400,- Kč měsíčně! Od tohoto dne tedy neděle 20. srpna 2023 do neděle 29. října 2023 bych měl petici a veřejnou sbírku. Ve středu 1. listopadu 2023 bych se obrátil na vládu s dotazem zda-li by v Česku mohl začít působit čtvrtý síťový mobilní operátor. Taktéž bych projevil zájem o čísla 706 000 000 až 706 999 999 a 798 000 000 až 798 999 999. Určitě mám zájem o spolupráci s každým kdo má zájem o telekomunikace. Je velká škoda zániku DH Telecom a MAXPROGRES mobile s 99mobile, dovolím si tvrdit, že každý kdo má zájem by se mohl ozvat. Je to již 10 let co na trhu jsou virtuální mobilní operátoři i když ve většině případech přeprodejci mobilních tarifů. Jasně, že telekomunikace již nejsou zlatý důl a nevidím v tomto pouze budoucnost, ale za mě je v Česku zapotřebí vybudovat novou obchodní značku, mít také partnerské prodejny ve všech krajích. Věřil jsem tehdy hodně MobilKom / U:fon, že později se výrazně promění, ale nemyslel jsem si, že bude Air Telecom a teď Nordic Telecom a mobilní služby úplně vyřadí. Dovolím si své budoucí záměry více poodhalit měl bych zájem vybudovat v České republice českou investiční skupinu která by byla pro lidi a oni zase pomáhali k rozvíjení společnosti proto jsem pro výstavbu bytů - rezidencí s vybavením o obchody, školy, zájem mám o provoz také potravin, kurýrních služeb, lidé potřebují získávat také informace a potřebují cestovat. Takže pokud by tato investiční skupina se podílela na tomto všem bylo by to krásné. Domluvit je možné se na schůzce kde můžeme probrat to nejdůležitější. Proč nepracovat tam kde to dává smysl a naučme lidi vydělávat kolem 55.000,- Kč měsíčně. Moc rád bych proměnil Číhošť což je městečko u prostřed České republiky.
Nový mobilní operátor

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

20.08.23 13:30
hodnocení

4x

Už zase. *zed**zed**zed*

tomasbergis
hodnocení

Dobrý den,
děkuji Vám, že jste se k tomuto problému vyjádřil. Hodně mi to pomůže. Je přitom velká škoda, že jste věrný T-Mobile, O2, Vodafone a není ve Vašem zájmu něco udělat pro změnu. Věřím, že ostatní budou jiného názoru a pokusí se pomoci změnit český telekomunikační trh!
Každopádně ať se Vám v životě daří.
Vždyť to sem dáváš každýho čtvrt roku.
Proč bych měl uvítat 40 GB dat, neomezené SMS a neomezené volání alespoň v síti, 50 volných SMS a 100 volných minut? Za 400 Kč. Za 500 to mám pro pět lidí

hodnocení

0x

Jak se řeší,když někde není signál? I když je pravda,že být v hospodě a v dílně bez signálu je docela výhoda

makak
Jiné řešení, než že tam nějaký operátor postaví vysílač, není...
jim

Slyšel jsi o mikrocele? Říká ti něco wifi volání?

kveta1
hodnocení

0x

Konečně podnikatelský záměr skutečně pro mimořádně obyčejné lidi (voliče českého pouličního génia Jirky Paroubka). Prosím o přidělení jednoho bytu 4+1 v Praze (stačí Praha 2), neomezené mobilní volání, neomezená data a neomezené SMS, paušální cenu benzínu 18 Kč/l a sedativa bez příplatku. Předem děkuji.

jim
hodnocení

0x

Bohužel, zlatý časy mobilních operátorů dávno skončily A proto už tady žádnou 4. síť, myslím plnohodnotnou síť, nikdo nikdy nepostaví,.

Zrovna včera jsem jel krajinou a přemýšlel jsem, dnes už by ty výkupy pozemků na ty vysílače byli v podstatě nerealizovatelné...

A ty 2 000 000 lidí, na tom jsi byl kde? jak už tu zaznělo, za pětistovku můžeš mít "neomezené” všecko, akorát k tomu potřebuješ víc lidí.

navíc telekomunikační trh je tak MOC přeregulován, že se do toho žádný investor (aby založil dalšího 4. operátora) už nepohrne... bohužel. Říkám to nerad, ale je to realita. A navíc, kde chceš vzít volné kmitočty, díval jsi se na kmitočtové příděly? A víš kolik stojí licence?

Dnešní telekomunikační byznys i o tom, uvázat si spotřebitele, ale právě tohle Evropská unie zakázala..

jim
hodnocení

0x

Dočetl jsem to dokonce, uff, státní byty chtěl vyrábět prefabrikované, jako lego,, skládačku takže novodobé paneláky, už babiš. jo a znáš film nebo písničku čekám na signál? asi tak nějak jsem si tě představil. Tuším Dyk nebo Hádek?

Hele investoři už koupili O2, a věř tomu, že to byl nejlepší kauf života pro Kellnerovic rodinu, to je prostě zlatej důl pro ně hlavně Cetin. no ale takový menší tajemství, nevymyslel to kellner, ale jeden jeho kůň

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]