Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čára na obloze

Od: cara* odpovědí: 6 změna:
Nevíte někdo, co je tohle? Teď jsem to vyfotila a docela mě to vyděsilo. Mám blbý foťák a ještě k tomu jsem to fotila z dálky, takže to je rozmazaný. Ale bylo to trochu větší, taková dlouhá čára. Nehýbalo se to, jenom to stálo na obloze.
Čára na obloze
Čára na obloze #2
Čára na obloze #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Smím se zeptat kde? A potom to odletělo či zhaslo?

Čára na obloze #4
jiofa

V dronech se nevyznám, ale vše tomu nasvědčuje.

hodnocení

0x

Bydlíme kousek od letiště.V určité vzdálenosti světla přistávajícího letadla taky "visí" ,občas tu proletí vrtulník...

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, co přesně to je, jako ostatní, také nemohu s určitostí říci. Ovšem, dron či vrtulník jsou hodně hlučné stroje i na velkou vzdálenost a zvlášť v noci byste je musela slyšet (vrtulník určitě a navíc ten v noci bliká). Ten předmět se mohl pomalu pohybovat po přímce směrem od Vás (to by se zmenšoval a hluk by ustával) nebo i k Vám (to by se zvětšoval a hluk by zesiloval). Já si myslím, že to byla třeba část nějaké lasershow nebo video mappingu . Zdravím!

ml1
hodnocení

0x

Něco podobného jsem včera taky viděl. Jakoby stojící dlouhé světlo. Ale byla menší tma a při lepším pohledu jsem viděl malé dopravní letadlo, chystající se zřejmě přistát na blízkém sportovním letišti. (Muselo být malé, tam nic většího přistát nemůže, a bylo nahnuté nosem dolu, tažke na přistání určitě šlo.) Z pohledu ze země se zdálo, že se pohybuje pomalu a je nízko, ale bylo vidět, že letí nad mraky (dvakrát se za ně schovalo za tu dobu, co jsem ho pozoroval).

Zrovna jse si říkal, že jsou dávno doby, kdy jsme jako děti na obloze běžně vídali vojenská letadla.

Můžete, prosím, prozradit, o které ,,sportovní letiště´´ šlo? Docela mě zajímá, které umožňuje přistání IFR.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]