Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych doménu s ".com", která by sloužila jako alias - tj k přesměrování na tu co mám (hrdinovéStečkou . cz). ale nenapadá mě žádný název, chtěl jsem nař hero.com, heroes.com, nebo hst.com, ale vše je to plné... něco jednoslovného pokud možno. Porádíte? Jsou to antivaxerské stránky.
Velmi malé děti, indoktrinací. Cowidismus neni pro nás ale pro naše děti a proto se nás chtěji zbavit aby jsme na ně měli jen minimální vlvi a oni jim mohli vymejt mozek globálním oteplováním, virama, LGBT a dalších zvrácených sionistických aspektů...
jenyk: Zajímá to přinejmenším postižené a jejich blízké. Buďte rád, že se vás to netýká.
U spolužačky mé příbuzné (74) se po očkování projevila leukémie. (Od ní trochu překvapivá informace, protože sama se očkovat dala a potíže naštěstí nemá.)
Sice placený článek z Weltwoche, zato s jasným titulkem - Amtlich bestätigt/...
nox: Očkování existuje desítky let, ale mRNA terapie je nová. Těch mrtvých a postižených mladých sportovců je tolik, že za to určitě může... Putin! Nikdo jiný by to nedokázal.
nodot - je uplne jedno zda je mRNA nová nebo ne... jsou tam prostě toxiny stejně jako u klasického očkování... nevím proč přišli zrovna s nápadem mRNA,..
SCD occurred in 1101 (1966-2004) reported cases in athletes under 35 years
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/...
seznam studií
researchgate.net/...
aktualizovaný seznam úmrtí a jiných zdr. potíží sportovců od roku 2021, odpovědi na kritiku ze strany masmédií (Forbes, NYT apod.)
goodsciencing.com/...
Bill Gates a finanční dary masmédiím - střet zájmů
mintpressnews.com/...
" Dlouhodobý trend"
Bývalo to neobvyklé. Např. si vybavuji infarkt řidiče tramvaje (29 let) v Praze cca 2018. Kolik takových záběrů najdete před rokem 2020?
" všeobecně srdeční problémy v populaci"
Odkud se berou v takovém množství a u mladých lidí, kteří by měli být nejzdravější? Jaký jiný významný faktor se objevil v posledních 3 letech?
" Ukázat na to, že umírají očkování teď není velký problém, když očkovaných bylo rekordní množství lidí."
Jenže jde o ten nárůst, který se těžko bagatelizuje a zastírá.
" příklad s leukémií. Nedá se to prokázat."
Prokázat se dá, že u dotyčné se projevila leukémie po očkování. Pro soud to možná nebude stačit a řekne např., že šlo o "dobrovolnou účast v experimentu"...
" Echo 5. ledna 2023."
Datum souhlasí, ty vyvracecí zprávy, co jsem viděl, začínají 6. lednem 2023.
Zavrhnout statistiky, pokud nepotvrzují mé přesvědčení, o tom je ten slavný výrok Churchilla o falšování statistik. To nepotřebuje další komentář. Tak nepromeškejte další tečky na podzim.
- Nevím jak vy, já běžně záběry lidí s infarktem nevyhledávám, takové případy se prostě dějí po celou dobu a kdekoliv. Že před lety média o tomto příliš neinformovala a záběry nekolovaly internetem má nejspíš na svědomí i fakt, že dnes natáčí a sdílí kdejaké uprdnutí každý pitomec.
- Srdeční selhání v populaci není nic nového, problému se věnují už mnoho let. Třeba zde si můžete přečíst několik let starý článek novinky.cz/... Takže poukazování, že je to jen poslední tři roky, je váš výmysl.
- Žádný dramatický nárust není, statistika to vyvrací, počty úmrtí se vrací po období řádění covidu do běžných mezí.
. Nemáte jediný prokazatelný důkaz, že leukémie vznikla kvůli očkování. Nevyvracím, že to není možné, ale že to nejde prokázat a jde pouze o domněnku. Souvislost s objevem po očkování mohla být čistě náhodná, stejně, jako když moje zdravotní problémy propukly v určitý den, také je nesvádím na něco, co jsem v ten den dělal.
- Víte, proč se tyto články objevují kolem 5. ledna? Protože reagují na články vydané pár dní před tím. Kdo by to čekal že? Jinak články o těchto problémech, se datují už mnoho let zpět. Namátkou jsem našel třeba nějaký o hráči hokeje z roku 2013, kde se zmiňuje i to, že dříve se člověk k takovým informacím příliš nedostal, dnes je jimi zahlcen z celého světa, tedy i podobné případy se k lidem více dostanou.
"Nevím jak vy, já běžně záběry lidí s infarktem nevyhledávám"
Ani já ne. Šlo o případ poblíž místa, kde jsem se v tu dobu vykytl, proto si ho pamatuji.
"Že před lety média o tomto příliš neinformovala a záběry nekolovaly internetem má nejspíš na svědomí i fakt, že dnes natáčí a sdílí kdejaké uprdnutí každý pitomec."
Zřejmě jste to video neviděl. Jde o tv zprávy.
"novinky.cz/..."
Článek je obecný, nic konkrétního o úmrtích a problémech mladých lidí a sportovců.
"Takže poukazování, že je to jen poslední tři roky, je váš výmysl."
Tv záběry jsou můj výmysl? Kolik podobných dokážete najít před rokem 2020?
"Nemáte jediný prokazatelný důkaz, že leukémie vznikla kvůli očkování."
K tomu už jsem řekl své. S rostoucí incidencí ale rostou nároky na "náhodu". Musí se víc snažit, aby všechno pokryla.
"Jinak články o těchto problémech, se datují už mnoho let zpět. Namátkou jsem našel třeba nějaký o hráči hokeje z roku 2013, kde se zmiňuje i to, že dříve se člověk k takovým informacím příliš nedostal, dnes je jimi zahlcen z celého světa, tedy i podobné případy se k lidem více dostanou."
Ano, dříve to bylo neobvyklé. Tv existuje přes 70 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.