Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci sebrat bff kluka

Od: annonym odpovědí: 11 změna:
Má bff má kluka a já ji ho chci vzít protože je hodnej ahezkej. Já vím není to ode mě hezké ale prostě...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ale prostě si najdi svýho.

ltz
hodnocení

3x
Je hodnej, hezkej a má holku. Proč myslíš, že s ní je. Asi se mu libi fyzicky, líbí se mu jaké má názory, vystupování, atd. Proč by se měl teda od tebe nechat přebírat jenom proto, že ty to chceš. A to ani nevíš, jestli jsi jeho typ. Jediné se ztrapniš.

sasa*
hodnocení

2x

Napiš to znovu,když to po sobě nepřečteš! Má bff kluka KDO?

sasa, ten robot, co zadal dotaz myslí asi toto:

BFF - zkratka anglického spojení "Best Friends Forever", v překladu "Navždy nejlepšími přáteli"je označení pro silné přátelské pouto.
Zdroj: it-slovnik.cz/...

patnáctileté mládí...

nic
hodnocení

Já nejsem robot ale ok

ale takto nepíše patnáctiletá holka, ale robot na text...

V 17 letech to bude jinak. Co když brácha udělá to samé Tvému kamarádovi?

sasa*

Milane díky za info, ty jsem dohledal ,ale zmátl mě obrat Má bff má...(já myslel, že ten kluk je bff.Díky

to jsou ty děti..

moje kamarádka má kluka a já jí ho chci přebrat.

Takto to napíše většina národa, jen mladí mají jiný jazyk. Když někde narazím do bobrý článek, který má i překlad, tak zjistím že mládež mluví jiným jazykem.

Jak když Matěj Ruppert, mluví maďarsky, německy, španělsky...

hodnocení

2x

Tak ji ho seber...

...kdyz to dokazes.

Co my s tim tady?

id
hodnocení

0x
Sebrat můžeš pouze nějakou věc.
Člověk / kluk není věc a tím není ničí majetek. Sebrat se nedá i kdybys 100 x chtěla. Co by dělal s takovou pipinou, co své touhy musí troubit do světa.

hodnocení

0x

BFF? Mě příjde tato generace jako bufu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]