Nejste přihlášen/a.
Jsem velmi zklamán a odrazen od využívání této služby. Po přechodu na placenou verzi jsem byl nemile překvapen informací, že smlouvu nelze zrušit. Jejich přístup připomíná praktiky známé z předváděcích akcí – nátlakový styl, neetické jednání a snaha vmanipulovat vás do závazku, o který jste reálně neprojevili zájem.
Při telefonickém hovoru mě obchodní zástupkyně na tuto skutečnost nijak neupozornila – naopak mě k vyzkoušení služby přemluvila, přičemž jsem výslovně uvedl, že ji chci nejprve pouze otestovat.
Aktuálně po mně služba Poptávej.cz požaduje úhradu faktury, přestože jsem ji chtěl po týdnu zrušit a opakovaně o to žádal e-mailem. Bylo mi sděleno, že protože jsem si zobrazil šest kontaktů (které jsem nijak neoslovil), považují to za využívání jejich služby a tedy za důvod k účtování.
Faktura obsahuje mé IČO, které ze mě "vytáhla" obchodní zástupkyně po telefonu. Celý přístup je jak nekalé praktiky známé z předváděcích akcí – jakmile se jednou chytíte, už vás jen tak nepustí.
Za sebe rozhodně nedoporučuji.
Asi jste to napsala moc ofenzivně, a pro mě je zákazník, neboli platící zákazník ten řemeslník, takže pokud to správně zdůvodní, tak...
Každopádně to můžete napsat sem, jenže vy jste si to asi neuložila takže už nic nemáte
Ze svých dřívějších zkušeností je to naopak. Několikrát za rok se ozvaly slečny telefonistky (kteří shání klienty ) ze servru
poptávej mne jako podnikatele ..a registrujte se u nás... Nevím jak dnes, ale samo s sebou na tom, že dotyčnému
podnikateli, - soukromníkovi -firmě "dohodí zakázku PARTICIPUJE na ní %. Zdarma to dělat nikdo nebude!
Vždy jsem odmítl, že řemeslníků je málo a kdo chce a dělá dobře, nezastaví se pomalu ani v noci! (Natož krmit jinou firmu).
S firmama jako poptávky a podobnými jsem dávno ukončil spolupráci.
Třeba nejmenované Nejřemeslníci.cz mě vytočili, ze začátku chtěli provizi myslim 4% z celkové ceny zakázky, což znamenalo, že když materiál byl 10 000,- k tomu 2 000,- za práci včetně dopravy, takže 12 000,- celkem, tak ta provize se počítala z těch 12 000,- a jako výdělek ti zůstalo 1 520,- a z toho ještě bylo za dopravu třeba těch 500,-
Dostal jsem na měsíc blokaci, protože jsem tohle vykecal zákazníkovi na jejich stránkách, kde se se zákazníkem práce domlouvala, zákazníci se tenhle detail nikde nedočetli a mě nikdo neupozornil, že se to nemá lidem psát.
Pak si časem zvedli provizi na 8 % a tak jsem s nima skončil.
Dneska nevím, jak fungujou a všechny dohazovací firmy posílám do pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.