Nejste přihlášen/a.
Může mi někdo trochu příblížit práci na CNC laseru? Mám nabídku zaměstnání a rád bych věděl jaké zápory taková práce má. Samozřejmě, že jsem to viděl osobně, ale na první dobrou vše nevidím.
Díky
4x
0x
0x
Presne jak pise michalverner.
Bud muzes byt technolog / programator CNC a nebo muzes byt delnas (moderne operator vyroby), ktery do stroje vlozi a upne material, pak okouni a pak ze stroje vynda obrobek, ulozi ho na urcene misto a sahne pro dalsi.
Je pritom docela jedno, zda jde zrovna o laser, ci jakykoliv jiny vyrobni CNC stroj.
Predpokladam to druhe, jelikoz v tom privnim pripade by si se zrejme neptal.
Samozrejme muze jit i o malou zamecnickou dilnu, kde budes delat vsechno, ale mam tuseni, ze spise ne.
0x
Jenže to byste se měl ptát ideálně u lidí, kteří pracují na té dílně, kam míříte, případně u potenciálního zaměstnavatele.. Ono je to totiž hodně podobné jako práce na jakémkoliv jiném CNC a tudíž může jít o tupé mačkání zeleného tlačítka a tahání materiálu do a z mašiny. Stejně tak ale může jít o práci převážně u PC, kde se tvoří programy buď z nuly, nebo častěji převodem dxf křivek .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.