Na pejska se mi osobně moc nehodí,ale když se ti líbí,proč ne.
darina
Přijde mi to jako kdybys volal na toho psa kebab takže jelikož jsem vegetariánské tak rozhodně ne ale je to originální takže jestli se ti to líbí tak proč ne.
Dobrý den, keby je slovensky kdyby. Jak je pes velký, resp. jaká to je rasa? Je to pes "gaučak", hlídací u boudy, služební? Zdravím! doplněno 14.08.23 20:29: Tak jestli se Vám to jméno líbí, tak jo.
Klidně mu nechte do očkovacího průkazu napsat jméno Kebi/y. Sám to pak asi budete vyslovovat trochu jako Kéby nebo Kebí. A ze zkušenosti vlastní a mnoha jiných pejskařů tuším, že časem se objeví i různé odvozeniny. Rozjívený a neposlušný pejsek bude Kebule či Kebišák, při bolístce budete šeptat Kebišátko, Kebissimi...
Jméno může být i podivné a nepěkné, psovi je to jedno. Hlavně aby měl hodně lásky a pěkný psí život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.