Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Večer jsem hodně emotivní a mám nával stresu

Od: anonim odpovědí: 4 změna:
Dobrý den je mi 12 a potřebuju poradit s tím že vždy večer jsem hodně emotivní a mám návalu stresu nevíte proč se to děje? Nebo jak tomu zabránit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vyhledal bych si heslo "Puberta"

id
hodnocení

0x
Jak tomu zabránit? Prací a sportem. Neseď s mobilem v ruce celý den a běž si zaběhat. Večer nebudeš emotivní, ale budeš spinkat jak mimino.

pb®
hodnocení

0x
No jo, co už. Vyrosteš z toho. Já dnes svého dvanáctiletého dokonce rozbrečela. Okřikla jsem ho za to, že hodil cyklistickou helmu do šterku k obchcanému plotu. Vůbec nechápu, proč s ní hází a i kdyby ji položil, proč na zem a ne třeba do auta, když už jsme stáli u něj a já potřebovala jeho volné ruce k umístění kol na nosič. Tak prý ho pořád ztrapňuju. Ale když já to oblečení a vybavení kupuji, tak nechci, aby ho tahal po zemi, což dělá neustále.

liska5
hodnocení

0x

Zkus omezit cukr, sladkosti i slazené nápoje a ber Mg /hořčík/ s vitamínem B6, prodává se v jedné formuli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]