Nejste přihlášen/a.
Nebyl to Ukrajinec, co sem nedávno přišel, ale osmnáctiletej kluk, co už tady žil, uměl česky a s holkou se znali. Takoví psychopati jsou ve všech zemích! Teď tu někdo na Ukrajince shání zbraň, že bude chránit své vnučky. Takoví tu rozdmýchávají vášně, když hážou všechny do jednoho pytle. Jak asi musí být té slušné většině. Asi jako nám, když ve Vídni bylo před lety v obchoďácích: Češi nekraďte.
Sisi, neodjeli všichni. Mám dvě /vyvdané/ dcery ve Vídni. Šly tam studovat a zůstaly, aby tam užíraly Rakušanům... I v Německu mám několik známých, co tam emigrovali. Němci se o ně postarali, finančně podpořili jejich děti ve studiu. Co Čechů odešlo po srpnové invazi v roce 1968! A všude jim nějak pomohli. A kolik Čechoslováků třeba žije třeba v Chicagu, nebo jiných velkých městech na západě, miliony. Taky je odsud něco vyhnalo a našli tam nový domov. A pochybuji, že si na ně někdo pořizoval zbraně jako na škodnou. Málokdo má u nás čisté geny původních obyvatel. Odjakživa táhly národy Evropou a hodně přes naše území. Mám pocit, že hlavně tady se fňuká.
Jo Jurajo , kdyby to byl amík, tak je to v pohodě, kdyby to byl rus tak je toho plno všude a je to snad na vypovězení války rusku!
Vás prostě mrzí, že jste se na Seznamu nemohla projevit "v celé své kráse", jak to mnohdy předvádíte i zde
Já jsem nikdy od nikoho nečetla tolik zlých a nenávistných příspěvků, jako tady za ty roky od Vás...
Já být na Vašem místě, tak zaryju hlavu sto sáhů pod zem a mlčím a už vůbec nepoukazuji na různé dávky, že?
Ve Vás je prostě "dobroty jak v p@eli medu", opět jste mě o tom přesvědčila
Jinak všude se bohužel najde určité procento podobných lidí, jsem ráda, že to nedopadlo fatálně a holčině moc přeji, ať to hlavně na ní nezanechá žádné následky.
Je to hrozné, jako každé znásilnění kohokoliv a kýmkoliv.
To, že nebyla diskuze možná, předešlo spoustě urážek a osočování, páč určitá část by útočila na národnost viníka. Jsou lidé, kterým se hodí cokoliv, aby mohli útočit na druhé. Vytahovali by se spousty nepravd, poloprav, jako v jiných případech
Nebo si myslíte, že by diskuze k článku měla nějaký význam? Kdo Vás blokne, když tam nebyla diskuze?
Víte podrobnosti o případu?
Rakušan:
Navzdory nárůstu počtu cizinců v České republice míra kriminality, za níž stojí cizí občané, prakticky nevzrostla.
Juraji, Benu, už abychom se sešli na pivu a vyříkali si to. Ale my se shodneme, tak zrbneme ostatní.
jiofa - toto by se za Babiša ani stát němohlo, protože bude líp. Ten má na každého telefon, tak by hněd volal nebo by to šel pořešit do Brusele.
Potom by nemohli být vlastenci ani Ukrajinci či Poláci, kteří nenávidí Rusy z historických příčin (a naopak), čs. zahraniční vojáci za 2. války a žádný jiný národ, který by se bránil proti jinému, tedy jej nenáviděl, místo aby se nechal ze samé sebelásky zničit. V boji o přežití se nenávisti ubrání málokdo. To naštěstí TGM nepotkalo, byl akademik, ne voják, ani nemusel bránit rodinu se zbraní v ruce.
Prostě jen nechtějí dávat prostor projevům nenávisti, které by se tam zřejmě objevily.
Dělají to tak už dost dávno. Pod takovými články diskuze nebývá.
Spíš mě překvapuje, že na seznamu ještě vůbec něco jako diskuze je. Bývalo to (při ignorování trolů) daleko zajímavější a humornější čtení, než příslušný článek.
Jen podotek: Ten Ukrajinec se jmenuje Viktor Veselskij a jako nezletilý byl v ČR již několikrát zatčen za krádeže.A je to venku. Co teď? Myslíte, že dorazí čtyřnásobný estébák Michal Klíma (ale to víte, že jo, vyhledávat jistě umíte) a zablokuje Poradnu jakožto proruský web?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.