Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,omlouvám se za dotaz,ale stále se nemohu rozhodnout zda na operaci jít a nebo nikoliv. Mám " těžká degenerativní stenoza L3/L4, méně L2/L3" (tedy zúžené kanálky úplně maximálně) byl jsem na konzultaci na Homolce a Střešovicích,kde byl názor obou lékařů, že je to jednoznačně podle snímků na operaci.Ale já žádné větší problémy nemám,bolesti pouze při stání a chůzi bez holí. Tyto problémy by se operací podle vyjádření obou lékařů nevyřešily. Na Homolce mi nabízeli ještě nějaké "profouknutí kanálků,ale nevím co si pod tím mám představit.
Daleko více mne trápí diabetická polyneuropatie,kdy ztrácím rovnováhu atd. Protože mám již přes 70 let zvažuji,zda operaci postoupit a nebo "vydržet" jaký je Vás názor? .Děkuji
Sice je manželka měsíc po operaci krční páteře, takže trošku vím o problémech před a po, akle určitě bych si nedovolil jakoliv někomu radit, co má dělat, zvláště když mu dva odborní lékaři radí operaci.
Manželce sdělili, že "to" tlačí na míchu a klidně jí hrozí i ochrnutí. Po operaci se čeká, kdy a zdali se spláclá mícha vrátí zpět.
Já bych na operaci šel, zvláště, když Vám to radí odborníci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.