Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doporučte vrtací kladivo

Od: rada* odpovědí: 3 změna:
dobrý den chci si koupit vrtací kladivo ale nevím jaké ,mám vybrané Ferm FBH-1100KD,Skil 1765AC,DWT BH-850 tak se chci zeptat jaké máte skušenosti a nebo my doporučíte jinou značku.Mam to na domácí použití sekání drážek do betonu a vrtání.Děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moucha*
hodnocení

0x
Já jsem před dvěma lety pořídil vrt. kladivo v akci okolo 1000,-Kč postavil jsem s jeho pomocí celý dům a pořád maká!
Na domácí použití super když máte d va roky záruku, neni co řešit

hodnocení

0x
Já jsem spokojen s Metabem.

jenda1980
hodnocení

0x
Dobry den, koupil jsem nejaké kladivo v obi pracoval jsem sním profi rok a čtvrt pak přestako asi uhlíky chtěl jsem ho opravit ale potom jsem si vzpoměl na zaruku a odnesl jej tam, PC byla 1800, kladivo vzali a vratili mi 1800kč šel jsem na kram a pořídil nové za 1000kč a k tomu brusku za 800kč a to se vyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]