Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Albert

Od: egroups® odpovědí: 2 změna:

Mám v mobilu naskenované pouze čísla karet různých obchodů v jedné aplikaci a běžně používám.

U Albertu je to údajně jinak,že neexistuje 1 karta,ale každý nákup má unikátní kód,kterým se musím prokázat pomocí aplikace.

Je to tak nebo je stejný princip jedné karty jako u jiných prodejen?

Rozhodně nehodlám cpát do mobilu nějakou špehovací aplikaci od Alberta,tak jako od jiných prodejen.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ja mam aplikaci Alberta, kterou uspesne a rada pouzivam. Vy si opravdu myslite, ze nekdo ma zajem na tom. vas smirovat. Vzdyt vyvoleni o nas stejne vedi vsechno. Kamery na kazdem kroku, zaplat Pan Buh. Vubec me to nikterak nerozhodi. Nedelam nic spatneho a trestneho, nemam se ceho obavat. V aplikaci je kod, ktery u kasy naskenuji a vidite hned, jake mate slevy a vyhody a taky tam mate ulozene uctenky. Ja vam aplikaci rozhodne doporucuji.

hodnocení

0x
Nějak vám nerozumím. Díky kartě jsem za rok poměrně dost ušetřila, jednak přímo nabízí vybrané výrobky levněji a jednak možnost aktivaci několika výrobků za kredity. Zrovna včera jsem za 1 nákup získala 18 kreditů. Nevidím žádné spehovani oproti jiným kartám.Vám vědí, že Albert ví co kupujete nejčastěji, to opravdu nechápu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]