Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Booking nově

Od: karelmrak odpovědí: 6 změna:

Tak jsem skončil s Bookingem, podlehli hysterii a chtějí nastavení nového hesla, min. 10 znaků, vše možné v tom. Pletou si své postavení, nejsous trážci státního pokladu ani národní banka. To bych za chvíli potřeboval tlustý katalog na hesla!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

2x
Myslíte podlehli hysterii lépe zabezpečeného účtu a snížení počtu případů krádeže nebo zneužití? To je v pořádku. Ještě by mohlo být u všech aplikací, kde je možnost uložení platební karty, vícefázové ověřování. Například pin, gesto, otisk, atd. Jinak pro podporu bookingu to bude také bez pochyby snížení vytížení u řešení problémů se zabezpečením účtu.

hodnocení

2x

V poradku. Bereme na vedomi a skrtame si Te.

hodnocení

0x

Milý Karle, takto to sdělujete na všech poradnách?

ml1
hodnocení

0x

Čím nicotnější služba, tím důkladnější ověření.

Ale když to chtějí všichni, člověk skončí u nějakých zcela pitomých hesel. Není tak těžké vymyslet helo, které bude obsahovat tři nebo čtyři typy znaků (malá, velká písmena, čísla a symboly) a přitom bude úplně pitomé, řekněme Dovolená*123.

A právě tlustý katalog na hesla je dneska skoro nezbytný, čímž hesla postrádají smysl, jako něco, co jen jediný člověk nosí v hlavě a nikam to nepíše ani nikomu nesděluje. Takto stačí, aby uklízečka otevřela levý horní šuplík a může se mým jménem přihlásit skoro kamkoliv.

karelmrak
hodnocení

Máte naprostou pravdu, ale teď zase chtěl na mě Baumax heslo min. na 12 znaků, tak jsem se na to vykašlal. Nehodlám si ten katalog pořizovat, mám 7 bank a hafo společností, nikdo nechce, aby heslo bylo stejné a navíc je chtějí po čase měnit- debilita!

...po čase měnit- debilita!...

vždyť nemusíte měnit, klidně všude stejná hesla, když Vám to vadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]