Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvoní mi budík, aniž by jsem si ho nastavil?

Od: anon odpovědí: 5 změna:
Asi tak 3 dny zpátky mi přišel můj nový budík, je hezkej, digitální, ale rozhodl jsem se ho nepoužít a dát ho někomu jako dárek, tak jsem ho dal do skříně za poličku. 1 noc, v pohodě, nic se nedělo, 2 noc, začal cca o půlnoci z ničeho nic zvonit, ještě v tý krabičce, tak jsem se probudil, zvedl se, ale než jsem ho stihl vyndat to zvonění přestalo, tak jsem si řekl, ok, asi jsem tam omylem nastavil budík. Přes den jsem se díval, ale neviděl jsem nic na případný zrušení budíku, protože tam prej žádný nebyl, 3 noc se mi stalo to samý, o půlnoci začal zvonit, tentokrát jsem ale nestihl ani přijít k tý skříni protože přestal jakmile jsem si tam stoupnul. Tak jsem šel spát, přes den jsem ho znovu zkontroloval, nic. Dneska budu spát s tím budíkem na posteli, a uvidím jestli začne zvonit. Jakmile začne tak ho snad nějak vypnu nebo něco. Celkově je to ale divný, nevěřím na žádný paranormální věci, ani na náboženství, ale tohle se mi trochu blbě vysvětluje. Kdyby to byli paranormální aktivity tak bych si popravdě myslel že to je celkem hustý, zároveň strašidelný, trochu si přeju aby byli protože to by byl doopravdy zážitek, zároveň se ale chci vyspat. Co se k tomu možná váže, když jsem byl na brigádě (je mi 17, chci si nějak vydělat), tak jsem myl okna, a na jednom oknu bylo vidět něco co mi silně připomínalo pentagram (to okno bylo hodně zaprášený, asi 10 let nemytý, a byl jen tak prstem vyritý do toho okna). Vzhledem k tomu že na ty věci nevěřim tak jsem to okno prostě umyl, řekl jsem si že to tam asi nějaký dítě ze srandy vyrilo, od tý doby mi bylo přes dny na blití, a pak se mi začalo dít tohle... Myslíte si že jsem paranoidní a vůl nebo trochu vystrašený právoplatně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jó, jsou věci mezi nebem a zemí... *zmateny*

...ale v tomhle případě bych si přečetl návod a kdyby podle něj nešlo buzení vypnout, poslal bych ho zpět jako vadný. Číňanům se holt taky vždycky všecko nepovede ;).

"...nevěřím na žádný paranormální věci..."

Tak tohle pro změnu nevěřím já Vám. Kdyby to byla pravda, ani by Vás nenapadlo vidět v nějakém upatlaném okně jakési znamení *zed*.

gb
hodnocení

1x

Vyndej baterii a pokud bude zvonit dál, volej Ghostbusters nebo jejich české kolegy. Předtím se poohlédni po použitelných odpovědích na metafyzické problémy (duchové, magie) tady či jinde.

Souvislost s umytým pentagramem namalovaným v prachu: Vzpomněl jsem si na dopis, z něhož cituji (souhrnný překlad dole):

Afterwards she stayed in state of Gujarat with grandparents and mom. During this time, one day on morning walk she stepped over on burning lamp in the street with some paintings, looked like some folks had done some tantra. After this her behavior started changing. She came to USA and day by day started getting worse. First she repeated going to Vrindavan and afterwards started repeating other irrelevant things. Doctor said she has depression due to cultural change from India to USA and not able to go back to school and see her friends, since she graduated from her school, being 22.

Daná osoba na ulici překročila hořící lampu s nějakými kresbami, zřejmě magického charakteru. Její chování se změnilo k horšímu, což doktor prohlásil za depresi způsobenou kulturním šokem.

liska5
hodnocení

1x

Švagr kdysi koupil ženě originální budík, a než jí ho dal k narozeninám, ukryl ho pod prádlo do skříně. V noci jim ze skříně v ložnici začaly hrát Podmoskevské večery, ta ruská tklivá melodie. Budík prý měl vypnutý, ale tenhle nadstandart jaksi nevypnul. *smich**smich2*

hodnocení

0x

Tolik povidani kvuli zvonicimu budiku.

Precti si navod.

Kdyz to nepomuze, vyndej baterky a budik daruj, tak jak si mel v planu.

a4
hodnocení

0x

Co máš nastaveno na budíku? Přečti návod., nebo budík reklamuj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]