Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mycí prostredek do WC - modry!

Od: wydra® odpovědí: 15 změna:

Mám jeden usmevny, ale presto zásadní dotaz. Existuje nejaká "kachna", domestos, nebo cokoliv podobného na mytí wc, co je MODRÉ!? Myslím tu tekutinu.

Není to legrace, opravdu to shaním! :)

Ale ty kulicky NE!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

SUPEEEEEEEEER, dekujuuuuu! :)

kenav
hodnocení

0x

A proč to musí být modrý?

hodnocení

Aby bylo veselo! :)

Modrý mám též nejraději, jedno, jaká značka. Nelíbí se mi ty, které mají barvu moče.:-D

barvamoci
hodnocení

0x

No asi kterákoliv značka, stačí si vybírat ty označené třeba Ocean a ne Citrus nebo Lemon *smich*

hodnocení

Hledala jsem, podle nazvu a obalu modre, tekutina bila!

Uz jsem spokojena :)

hodnocení

0x
Používám Frosch , konkrétně červený s malinou . Taky super :)

liska5
hodnocení

0x

Mám W5 toilet cleaner, tuším z LIDlu, obsah je lehce modrý. Je v modré ploché plast láhvi.

hodnocení

Dekuji, uz mam!

hodnocení

0x

Modrá evokuje čistotu. V podstatě je lhostejné, jakou barvu má. Mám ji tak rychle vypotřebovanou, že už ani nevím, jakou barvu měla. Jakmile , po spláchnutí je v míse jiná barva než bílá, nastříkám a umyju. Koupím tu, co je v akci. Pár dní a je stejně pryč. "Pořádek se nedělá, pořádek se udržuje."

pb®
hodnocení

0x
A to já speciální přípravek na mytí WC ani nemám, nepotřebuju ho. Snažím se mít kolem sebe co nejmíň předmětů a nemít milion různých čističů k tomu patří. Vystačím si s Domestosem. Umyju s ním sanitární keramiku, plastovou vanu, podlahu, kuchyňskou linku a skvělý je i na dezinfekci kuchyňských houbiček a hadříků. Nepění, nemusí se odmývat třeba jako pískové přípravky. Stačí věc otřít vodou s troškou Domestosu a je umyto.
liska5

Znám lidi, co jim na veškerý úklid stačí ocet nebo soda.

hodnocení

Muj dotaz nebyl ani trochu smerovan timto smerem. Duvod jsem nespecifikovala!

hodnocení

Hned v zacatku jsem dostala relevantní radu. Tímto dekuji vsem a otázku uzavírám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]