Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha úřad - musím se tam objednávat?

Od: jila odpovědí: 2 změna:
Potřebuju si jít na úřad v Praze změnit trvalý pobyt a občanku. Díval jsem se na objednávací systém a volný termín je už moc pozdě, potřebuju to co nejdřív změnit, nevěděl jsem, že se tam tak dlouho čeká.. já na úřady nechodím skoro vůbec, tak prostě nevím. Moje otázka zní, jestli se tam musí objednávat, nebo jestli tam můžete přijít jen tak si tu občanku zařídit.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kveta1
hodnocení

4x

Určitě můžete. Ale pokud je termín a čas, ve kterém příjdete již rezervován a "klient" se dostaví, tak se prostě k "okýnku" nedostanete, to snad je logické.

jila
hodnocení

Já byl jednou na úřadě, v jiném městě a vyhodili mě, že se musí jenom objednávat. Pak zase jinde mě normálně vzali. Tak snad to teď vyjde bez objednání... děkuji za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]