Nejste přihlášen/a.
Tak, jelikož se nemůžeme bavit o Ukrajině. Na ní se totiž svoboda slova nevztahuje. Protože témata se mažou. Pojďme se tedy bavit o tom co mel kdo dnes na snídani. Tím nikoho neurazíme a budeme korektní. Že ano, milé děti?
Abych začal tak já měl na snídaní chleba s máslem.
A co vy? Napište mi do komentářů.
Mě to bylo divný, že se zde neřeší závažná témata.
Prostě se to nezveřejní. A když zveřejní, tak jen s vytříděnými názory na problematiku.
K snídani jsem měl kafe z mlíka. včera jsem to ňák přepísk s kaloriema, tak dneska průměruju.
Normálně jako každý den.Škvarky bez chleba na promázání volátka k tomu panáka slivovice,dvě piva a pár cigaret.Pak si dám prášky na tlak a jdu ,,pracovat,, - sednout si na zahradu ho lehátka.Tou chůzí se unavím,tak si dám další pivo a panáka.Se trochu prospím a je oběd-stejný jako snídaně,ale místo škvarků si dám kus špeku a panáky dva.Zas odpočinek a je večer - dorazím tu flašku a jdu do hospody.Tam si dám svých deset piv a pár panáků a poslušně čekám na manželku s kárkou na odvoz domů.Mezitím kontroluji účet jestli tam už mám důchod,příspěvky na bydlení a další...Zítra musím zajet do potravinové banky pro mouku,olej a jiné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.