Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jste měli dnes na snídaní

Od: nina odpovědí: 21 změna:

Tak, jelikož se nemůžeme bavit o Ukrajině. Na ní se totiž svoboda slova nevztahuje. Protože témata se mažou. Pojďme se tedy bavit o tom co mel kdo dnes na snídani. Tím nikoho neurazíme a budeme korektní. Že ano, milé děti?

Abych začal tak já měl na snídaní chleba s máslem.

A co vy? Napište mi do komentářů.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

@nina - Tím nikoho neurazíme a budeme korektní.
Ale to se šeredně mýlíte :-D - židovský penicilín, černošská prsa (dokonce tuplovaně nekorektní *smich2*), cikánský guláš, psí sádlo... A co snídám, milé dítě, vás nemusí zajímat. To byste nevydejchal *mnam*

hodnocení

2x
Cigáro a kafe
No a pokud se chcete bavit o Ukrajině, není nic jednoduššího než si založit vlastní Web a tam můžete diskutovat jak je libo.
nina
hodnocení

založ si vlastní forum

založ si vlastní banku

založ si vlastní vlastní internetový vyhledávač

založ si vlastní internet

založ si vlastni politickou stranu

založ si vlastní zem

založ si vlastní fabriku

založ si vlastní televizi

Stačí když si to založíš. Je to jednoduchý jak facka.

03.08.23 16:44
A není?
gill
Je, a kdo na to má, tak už to dávno udělal :)

nov
hodnocení

0x

Milý tatínku nina, snídám kávičku. *kafe*

nina
hodnocení

Já se můzu identifikovat s čím chci. Dneska jsem Nina zitra budu Ninák a pozítrí třeba bapoušek Arara. Co se divíš. To je normální. Nezmiňuj to a buď korektní. Radši mi řekni co jsi měla/l/o za jídlo na snídani.

nov

Pro mě za mě, třeba baboušek. Tak znovu: snídám *kafe*. Kapišto?

hodnocení

0x

Bílý jogurt s borůvkami, vločkami, kokosem a mákem.

nina
hodnocení

Velmi dobrá volba.*palec2*

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, když zde někdo vkládá otázky tam, kam nepatří, nemůže se divit, že jsou buď smazány nebo přesunuty tam, kde lze diskutovat třeba i o Ukrajině - do Volné diskuze. Snídám slazenou kávu s mlékem, ale už bez cigárka. Zdravím!

Bene, co to? přestal jste kouřit? *placni*

ben®
babkazov - ano, ale na rozdíl od ostatních, dnes již nekuřáků, to nikomu, kdo kouří "od kolébky", nedoporučuji.

hodnocení

0x

Mě to bylo divný, že se zde neřeší závažná témata.

Prostě se to nezveřejní. A když zveřejní, tak jen s vytříděnými názory na problematiku.

K snídani jsem měl kafe z mlíka. včera jsem to ňák přepísk s kaloriema, tak dneska průměruju.

gill
Vynechej svacinku. A zhubnes.
Ze ty jedes snidane svacina obed svacina vecere druha vecere :) tak se pak nediv že ještě před padesátkou budeš mít vysoký tlak, cukrovku, obezitu, civilizační choroby :))

gill: neseď pořád u bezvýznamných shitků - a zmoudříš :-D

pepazhornidolni
hodnocení

0x

*smich* Normálně jako každý den.Škvarky bez chleba na promázání volátka k tomu panáka slivovice,dvě piva a pár cigaret.Pak si dám prášky na tlak a jdu ,,pracovat,, - sednout si na zahradu ho lehátka.Tou chůzí se unavím,tak si dám další pivo a panáka.Se trochu prospím a je oběd-stejný jako snídaně,ale místo škvarků si dám kus špeku a panáky dva.Zas odpočinek a je večer - dorazím tu flašku a jdu do hospody.Tam si dám svých deset piv a pár panáků a poslušně čekám na manželku s kárkou na odvoz domů.Mezitím kontroluji účet jestli tam už mám důchod,příspěvky na bydlení a další...Zítra musím zajet do potravinové banky pro mouku,olej a jiné...*smich*

hodnocení

0x

A odekdy je zákázáno se bavit o Ukrajině?

Jinak schválně nenapíšu co jsem snídal, neboť bych u Vás mohl probudit závist a to je taky zakázané, takže to shrnu do vety - "je Vám po tom velké kulové!"

gill
hodnocení

0x
Hele nesnidam. Jedu IF od 11 do 17 hodin :))
A dnes jsem mel akorat espresso + jablka a hrusky ze sadu, nemel jsem vubec hlad, beztak musim shodit do plavek.

liska5
hodnocení

0x

Kde je psáno, že se nemůžeme bavit o Ukrajině? Pokud umíte rozlišit svobodu slova od šíření dezinformací, tak klidně dejte dotaz do volné diskuze. Jinak jsem ráno dojedla nákyp s jablky z bulguru, který shodou okolností má zemi původu Ukrajina /3/.

hodnocení

0x
Ovesnou kaši , hrnek kefíru a zelený čaj :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]