Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kredit v mínusu, co se stane?

Od: troublemaker odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
Nedávno jsem ztratil sim kartu, kde jsem měl kredit -68 Kč, a zrovna nemám peníze na zaplacení tohoto dluhu na ůčtě, a protože jsem nedávno na TV Nova viděl nějakou reportáž o dluhu, kde hrozilo sebrání majetku, a tak by mě zajímalo co by se stalo v případě, že by jsem to nedoplatil. Hrozilo by odnatí majetku nebo co by se stalo?
Za prípadnou odpoved dekuji
P.S Vím že je to trochu chaotické, ale píši to dost na rychlo, takže doufám, že význam pochopíte :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

0x

Myslím, že vás nemají jak najít a vymáhat to po vás. Předpokládám, že to byla klasická dobíjecí karta, anonymní, nikde neregistrovaná. Podle mě, vám nic nehrozí.

Přesně tak, pokud to není nijak registrované a nemají vás jak najít, tak mají smůlu. Jednou se mi podařilo vletět do -264Kč, tak jsem z toho nedělal vědu, SIMku zlomil a šel koupit za stovku novou. A ještě na ní byl 50Kč kredit.

doplněno 15.07.13 20:04:

Macgyver: *sok* Kam já se na tebe hrabu s -264Kč. Jak se ti to povedlo?

hodnocení

0x
No já jsem měl na kartě od T-mobilu kredit kolem minus 2000Kč, tuto simkartu jsem nadále nepoužíval a po nějaké době, protože jsem si nedobil kredit simkartu zrušili a nic jsem nedoplácel.

pacourek*
hodnocení

0x

Tak pokud máte předplacenou kartu tak nic(najdeteli simku dluh se vyrovná nasledném dobíjeni pokud ne po roce simka je zrušena),pokud máte paušál zaplatí se z další splátky

hodnocení

0x

Jak píší nademnou-nic se neděje,jenon,pkd byste odeslal ten "korespondák" (odpovědní lístek) ,pak teoreticky by mohli na Vás dojít.ale nevím zda-li to ještě tak je!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]