Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolí zub

Od: sebor® odpovědí: 10 změna:
Ahoj, bolí mě zub, hodně! Zubař bude až zítra v deset. Jak zmírnit bolest? Ibuprofen nepomáhá... Díky!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Česnek nebo hřebíček přímo na zub
hodnocení

Ahoj a díky za radu! Sebor

liska5
hodnocení

3x

Který zub? Každý má spojitost s určitým orgánem. Máte tam kaz, nebo plombu, nebo bolí a přitom je bez kazu?

Trochu by mohlo pomoct mačkat zespoda zhruba uprostřed spodní čelisti v té mírné prohlubni, asi 7 cm od lalůčku ucha. Taky pusu proplachovat vlažnou vodou. Někdo říká, na ten zub dát med.

jaj*

Med ano, ale ne samotný. Udělat pastu z tekoucího medu a mleté skořice a tím obalit bolící zub. Mám vyzkoušené a funguje to - i přesto, že je "nelogické" na bolavý zub dvat něco sladkého.

hodnocení

Ahoj, je to čtyřka, nebo pětka vpravo nahoře. Oba jsou zaplombované. Doktor, který je teď už v důchhodu,, před lety říkal, že moc nevydrží. Během času, když jsem na něj kousal něco tvrdší o, tak pár dní bolel a pak se uklidnil. Teď už ne a bude muset ven. Toho medu se bojim
liska5

4. a 5. nahoře mají vazbu na plíce. Plíce ve slabší kondici máte třeba v genech, infekce dýchacích cest, kuřáci..Plíce mají zase spojitost s tlustým střevem, takže zdravá výživa a chodit na vzduch, ideálně do lesa. Tady to Vám asi déle chybělo.

hodnocení

Plíce mám zdravé, jsem nekuřák, vše je dá se říct ok, jenom teď ten zbb. Už aby byl venku. Díky za diskuzi, zdraví Tě Sebor

hodnocení

2x
Zdravím, většinou mi na krátkou dobu při bolesti zubů dost pomohl hřebíček nebo cibule. Občas když jsem měl doma zázvor tak pomohlo kloktadlo se zázvorem. Slyšel jsem, že často funguje i sůl a pepř s následným aplikováním přímo na bolestivý zub, ale přímo odzkoušené to nemám. V případě, že chcete ulevit na delší dobu od bolesti doporučoval bych proti bolesti ibolex.
hodnocení

Zdravím, díky za snahu mi pomoct. Teď už to rána vydržím a pak z půjde ven. Sebor

hodnocení

0x

Bukasovy masiv - U zubara - YouTube

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]