Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sousedům vadí kapající voda z prádla na balkóně

Od: jaroumil odpovědí: 22 změna:
Dobrý den, máme pečlivé, čistotné sousedy a začala jim vadit tekoucí voda z balkónu z lodžie.
Montérky pereme v rukách jelikož jsou velmi znečištěné a mastné tak je nedáváme do pračky.
Po ručním vykroucení a pověšení na balkón z nich kape voda, která stéká přes parapety balkonů dolů.
Spodní sousedy to rozčiluje, mají ušmudlané skla lodžie nejspíš od prášku?
Zajímá mě váš názor na tento problém.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

13x

A vy se divíte? Dejte si pod ně lavor, nebo jinou nádobu, která vodu zachytí a je po problému, případně je hoďte do pračky vyždímat. Mastné a znečištěné montérky se dají vyprat v ruce? *zmateny* To je zase dotaz za všechny peníze.

kenav

Vadí jim voda anebo špinavá voda,a co když prší?

nov

kenav...kde je vaše rada?

kenav

Neznám detaily tak nemůžu radit

ltz
hodnocení

11x
Vadí nevadí, to se prostě druhému nedělá. Žijete v paneláku mezi lidmi a tam je zapotřebí ohleduplnost, slušnost, udržování čistoty. Sedíte na balkoně, odpočíváte a kape na vás nějaká voda z monterek.

zaseja
hodnocení

9x

A na co máš tu pračku, jenom na čisté prádlo? Jak může pračce vadit špinavé prádlo, vždyť prece na to byla vymyšlená.

Taky bych ti nadával.

hodnocení

8x

Že byste se měl vrátit zpátky na strom. *zed*

Sousedům se vůbec nedivím, dejte si pod to aspoň lavor, nebo nějaký kýbl..

hodnocení

5x
Mně by se to taky nelíbilo, mam5 s tim taky problém. Bydlím až dole, shora jim teče voda a je houby platné, že je z čistého prádla, když se to odráží ba špinavých zabradlich a ke mně dopadá už špina

hodnocení

3x
Zaujala mě tato věta "Zajímá mě váš názor na tento problém."
Poslední dobou se tento dovětek objevuje,no nechci říct že u úplně debilnich dotazů.
Takže počítám, že se jedná o stále stejnou nudící se osobu
Nekrmte TROLLA!
On to ani nemusí být troll, ale šílenost s nadužíváním slova problém. Už jsem na to alergická, nic jiného člověk neslyší. Přitom je to velmi negativní slovo a často se používá v naprosto nesmyslných obratech - jako tady - to přece není žádná potíž, když někdo neumí pověsit nevyždímané prádlo.

hodnocení

2x
Ja třeba peru mastny monterky v pračce normálně přihodim k nim tabletu do myčky občas pulitr octa a na 60 stupnú a neni problém
Když bych to pral v ruce dal bych je do pračky aspon vyždímat a máte po problému se sousedy

racio
hodnocení

2x

Názor? A na co? Jste snad momentálně zaostalá, že je nad vaše mentální schopnosti pochopit, že nemáte sebemenší právo obtěžovat jakýmkoliv způsobem jiné lidi?

pb®
hodnocení

2x
Sousedům se nedivím. Proč by měli uklízet váš bordel? Vy si nechcete zašpinit pračku, ale že vaše prádlo dělá bordel u sousedů je asi cajk. Montérky přeperte v ruce, pak je dejte vyorar do pračky a sušte vyždímané z pračky. A vůbec se chovejte tak, aby váš bordel nepadal k sousedům bydlícím níž. Ani vyklepávání prachovky z okna není v pořádku.

hodnocení

2x

Do kbelíku dejte vlažnou vodu a trochu namáčecího přípravku Namo. Dejte do toho montérky a nechte několik hodin odmáčet. Ta největší špína a mastnota pustí. Montérky pak normálně přeperte a důkladně vyždímejte v pračce, aby už na šňůře nic moc nekapalo.

Podle dotazu to chápu tak, že montérky špatně vymáchané a ještě plné prášku po uschnutí oblečete. Tím škodíte sousedům (opravdu škodíte!) a také své vlastní pokožce.

hodnocení

2x

@jaroumil - Takže by vám také vadila voda která stéká dolů?
Tak ona to nebude jenom voda, respektive čistá voda - "mají ušmudlané skla lodžie nejspíš od prášku". Vás bych chtěla za sousedy *zed*

Když prší, prší a nikomu to taky nevadí.

Vadí, protože to okna taky ušmudlá - ale na rozdíl od sousedů pršení nezabráníte. snad jedině střelbou z moždířů do mračen *smich2*

jaroumil
hodnocení

Takže by vám také vadila voda která stéká dolů?
Když prší, prší a nikomu to taky nevadí.

Když prší, tak neteče z montérek špinavých natolik, že se vám samotným ekluje je dát do pračky.

Když prší, je to příroda. Když z vašich montérek, je to svévole a bezohlednost!

petrm
hodnocení

0x

Když mě toto udělala sousedka dvakrát, šel jse za ní a řekl jí, že příště mi přijde umýt okna. Omluvila se a už se to neopakovalo.

hodnocení

0x

A to si představte, že bydlíte uprostřed svých sousedů. Ze zhora na vás padá popel z cigár a zezdola jde nahoru čoud z nějakého hulení. To nechcete. Soused to tak má v bytě paneláku, kde se mu ani nechce moc přebývat. Asi je mnoho takovýhle čoudilů, kteří ztěžují ostatním život.

hodnocení

0x

Prádlo, které neždímu, dám na chvilku vykapat nad vanu, nechtěla bych mít z balkonu rybník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]