Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tajný Zákop aneb ZakopaliJsmeZaseAuto2 video

Od: krtek2 odpovědí: 14 změna:
Zase zakopali auto - co myslite?

youtu.be/...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Kazma...tak to zase bude materiál*zed*

krtek2
hodnocení

Proc odpovidate bez uvedeni alespon nazoru, co zakopal?
Tak jo,budu dělat že tohle není jen skrytá reklama na nový film *smich*
Zakopal kulomet
krtek2
hodnocení

Kulomet blbost, zakopal neco, co zase bude cely narod hledat jako minule… ten film bude na to reklama myslim…
Kulomet tezko necha hledat davama

krtek2
hodnocení

Na 90% neco tajně zakopal, ale co?
2. srpna nejpozdeji 17. srpna se to dozvime, do te doby muzeme spekulovat tady, tak hazejte tipy… :)
To je dobry uz jen to Bartoska a Bartosek … ty ksichty vypadaji jako AI, ale … to je ale mystifikace, ze ti herci o tom nevedi. Urcite to je vsechno de jure legit, jen se to prezentuje zamerne kontroverzne v zajmu sledovanosti.

Já bych tipoval, že zakopali "dýmku míru". Ale to by tam musel hrát Vinetů *zmateny*.

Tak do 17. srpna (ani později) se to určitě nedozvím, protože mě ani nenapadne na to koukat *frajer*.

hodnocení

0x

"Zase zakopali auto - co myslite? "

Nemyslíme. To se v dnešní době nevyplácí. :(

krtek2
hodnocení

Starici v duchodu nemaji moc invence a odvahu si nezavazne tipnout?
To je to ego tak silny, ze se bojite, ze se zmilite? OK :) Skoda

Nikoliv, nebojím se. Jen je mi to u zadele a nehodlám se angažovat v kdejaké reklamní pitomosti *frajer*.

S pozdravem - Za Prahu krásnější Magdon.

krtek2
hodnocení

Angažovat? Pokud se nechceš účastnit mého průzkumu, co tak asi zase moh ten koumák zakopat, tak proč vůbec reaguješ?!
Mimochodem, nikde zatím nepadlo, že vůbec něco Zakopal, případně že to vůbec nějak s něčím souvisí, než s tím jeho filmem.Takže jde čistě o moji domněnku, viz název toho fiktivního díla…

Reaguju proto, abyste se tu necítil tak sám. Zatím (po cca 7 hodinách) moc reakcí nemáte :-D.

hodnocení

0x

Tak jo. Třeba zakopali jednoho, nebo dva, mrtvé krtky.

Mrtvých krtků je beztak plná země, takže když to náhodou někdo objeví, tak ani nepozná, že to objevil.

A až to odtajní, tak z toho můžou třeba udělat jakože umění, protože jako umění zakopání mrtvého ktrka asi nikdo ještě nedělal (nebo o tom aspoň nevím), takže to bude jako takové děsně originální a neotřelé.

A když to nebude krtek, tak to bude jiná blbost.

Na trailer jsem nekoukal, stejně to tam nebude, to by si profláknuli pointu a na film taky koukat nebudu, zakopávání krtka není něco, co by mě dostalo do kina.

Tak. Spokojen? Odpovídám na otázku, odpověď dokonce odůvodňuju a protože je to stejně nějaká reklamní kravina, tak to obratem pouštím z hlavy.

hodnocení

0x
Taky jsem minulý týden kdesi v Krkonoších cosi zakopal. Můžeš hádat co?

No, a protože na světě musí panovat rovnováha, tak Slováci zase něco vykopali - a rozhodně netroškařili *smich*

tn.nova.cz/...

holt jejich ,,magneti´´ jsou jiný level, než ti naší ,,hele móre, železo´´

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]