Nejste přihlášen/a.
youtu.be/...
2. srpna nejpozdeji 17. srpna se to dozvime, do te doby muzeme spekulovat tady, tak hazejte tipy…
To je dobry uz jen to Bartoska a Bartosek … ty ksichty vypadaji jako AI, ale … to je ale mystifikace, ze ti herci o tom nevedi. Urcite to je vsechno de jure legit, jen se to prezentuje zamerne kontroverzne v zajmu sledovanosti.
To je to ego tak silny, ze se bojite, ze se zmilite? OK
Nikoliv, nebojím se. Jen je mi to u zadele a nehodlám se angažovat v kdejaké reklamní pitomosti
.
S pozdravem - Za Prahu krásnější Magdon.
Mimochodem, nikde zatím nepadlo, že vůbec něco Zakopal, případně že to vůbec nějak s něčím souvisí, než s tím jeho filmem.Takže jde čistě o moji domněnku, viz název toho fiktivního díla…
0x
Tak jo. Třeba zakopali jednoho, nebo dva, mrtvé krtky.
Mrtvých krtků je beztak plná země, takže když to náhodou někdo objeví, tak ani nepozná, že to objevil.
A až to odtajní, tak z toho můžou třeba udělat jakože umění, protože jako umění zakopání mrtvého ktrka asi nikdo ještě nedělal (nebo o tom aspoň nevím), takže to bude jako takové děsně originální a neotřelé.
A když to nebude krtek, tak to bude jiná blbost.
Na trailer jsem nekoukal, stejně to tam nebude, to by si profláknuli pointu a na film taky koukat nebudu, zakopávání krtka není něco, co by mě dostalo do kina.
Tak. Spokojen? Odpovídám na otázku, odpověď dokonce odůvodňuju a protože je to stejně nějaká reklamní kravina, tak to obratem pouštím z hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.