Nejste přihlášen/a.
Nikoliv, nebojím se. Jen je mi to u zadele a nehodlám se angažovat v kdejaké reklamní pitomosti .
S pozdravem - Za Prahu krásnější Magdon.
Tak jo. Třeba zakopali jednoho, nebo dva, mrtvé krtky.
Mrtvých krtků je beztak plná země, takže když to náhodou někdo objeví, tak ani nepozná, že to objevil.
A až to odtajní, tak z toho můžou třeba udělat jakože umění, protože jako umění zakopání mrtvého ktrka asi nikdo ještě nedělal (nebo o tom aspoň nevím), takže to bude jako takové děsně originální a neotřelé.
A když to nebude krtek, tak to bude jiná blbost.
Na trailer jsem nekoukal, stejně to tam nebude, to by si profláknuli pointu a na film taky koukat nebudu, zakopávání krtka není něco, co by mě dostalo do kina.
Tak. Spokojen? Odpovídám na otázku, odpověď dokonce odůvodňuju a protože je to stejně nějaká reklamní kravina, tak to obratem pouštím z hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.