Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak probíhá běžný týden průměrného člověka?

Od: bdhdjs odpovědí: 17 změna:
Co takový člověk například dělá v pondělí, úterý apod. V pátek a sobotu asi povětšinou chlast a hospoda, a zbytek dní práce a pak co?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Co je průměrný člověk? Co je běžný týden? Každý to má jinak a žádný týden neni stejný. Já kupříkladu prakticky nerozeznávám dny v týdnu, všechny vyjdou na stejno. Pracuju podle potřeby. Do hosopody zajdu když mám chuť na pivo 1x až 2x týdně, na výlet jdu když je hezky a mám na to náladu. Stejně tak se věnuju koníčkům. S přítelkyní trávím chvíle, kdy má ona čas.

Holt asi nejsem průměrný člověk. *frajer*

ltz
hodnocení

6x
Každý si žije svůj život dle svých možností, schopnosti, zdraví i třeba povahy a žádný průměr na to neexistuje. A běžný týden víte jaký je. Zaměstnání, rodina, děti, nákupy, vaření úklid, sport, výlety odpočinek... U někoho i ten chlast, hospoda, nicneděláni...

korinek
hodnocení

5x
To jako vážně? Co je průměrný člověk? Myslíte, že člověk jede podle nějakého peogramu či co?
bdhdjs
hodnocení

Myslím jak průměrný člověk zhruba ta žije v jednotlivých dnech. Podle zvyků.
korinek
Pořád je to nesmysl :-D Vždyť přeci každý člověk s fungujícím mozkem v hlavě dělá to, co uzná za vhodné on, co jemu přijde správné, co on zrovna chce. Neexistuje průměrné chování člověka jako průměrná mzda, která se dá spočítat. Někdo jde v pátek chlastat, jak je v otázce, někdo si doma pustí film, jiný pořádá SM party u sebe doma... Kde je průměr?

hodnocení

5x
To asi i sám odhadnete podle fungování nášho světa. Pondělí až pátek práce/škola. Přes víkend koníčky a zábava (sport/chalupa). Někdy i práce na na zahradě nebo chalupě je zábava a koníček.

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, ano, jak říkal pan Skamene ve své slavné filmové roli: "Makat, žrát a *ukat." A pořád dokola. Zdravím!

hodnocení

4x

Že by se lidé dělili na průměrné, nadprůměrné a podprůměrné? No a zvyky a tradice se odvíjejí od toho, k jakému národu patříme. Mám mnoho přátel a kamarádů, každý však dělá v pondělí něco jiného, jinými slovy je bláhové o některých lidech si myslet, že jsou průměrní a proto všichni dělají během dne stejné věci. Každý člověk je originál vlastnící svoji svobodnou vůli, tudíž si svůj čas v životě řeší podle svého.

jirib
hodnocení

4x
Při dvanáctkách v delším týdnu,když si vezme směnu navíc,tak maximálně 1x do hospody,zbytek prospí...

tj
hodnocení

3x
Po-Pá:
Každý tento den ráno brzo vstává a z 95% je otrávený, že musí jít do té samé práce, kde bude vykonávat tu samou činnost, co každý pracovní den. Odjede. Odmaká si svoje a vrátí se domu. Ti aktivnější se jdou věnovat svým koníčkům, procházky, jízda na kole, apod. Ti ostatní si v klidu sednou, udělají si kafe, nebo horký čaj a relaxují. Povídají si s partnerem jak bylo v práci, nebo plánují co budou dělat. Pak večeře, zprávy, film, umýt se, vyčistit zuby a spát.
.
.
.
So-Ne:
Většinou se uklízí, pere, žehlí, vaří jídlo na víkend a něco i na týden, aby se s tím člověk nemusel vařit, když přijde z práce. Jezdí se třeba na chatu, nebo se podnikají větší rodinné výlety na celý den. Jde hlavně o to udělat domácí práce a práce na zahradě + trochu si odpočinout.
.
.
.
Hezký den

Já patřím do 5%.

Páč jsem chodil do práce s radostí a rád.

kveta1
hodnocení

2x

A co u vás? Soustavně pátek a sobota?

hodnocení

1x

kdysi jsem četl jakousi scifi povídku, situovanou do USA, kde vášniví statistici spočetli průměrný věk obyvatele USA, průměrný počet dětí, průmerný plat a naco si ještě kdo vzpomene, a hle, v análech načli člověka,který přesně všechny ty hodnoty splňoval.Tak ho zvolili prezidentem.

Tak tady máte odpověď: ptůměrný Američan prezidentuje

hodnocení

0x

Průměr se dá dělat i z toho, z čeho nemá smyl ho dělat ...

jak to vidím já, tak člověk v průměru chodí v pracovní dny do práce, která ho sice tak nějak baví, ale zadarmo by to nedělal, protože elektřina, voda, plyn, nájem, jídlo atd se samy nezaplatí.

Po práci se převážně věnuje koníčkům, ať sám, nebo s rodinou takže staví 8bitové počítače, nebo roboty, nebo střílí, píše nebo hodnotí povídky, vymýšlí nové světy, kouká na anime, tiskne 3D věci, skládá a hraje písně, sestavuje fyzikální slovníky, okouní na okounu nebo jinde, štrykuje drátěnou košili a tak podobně.

O víkendu a dovolené do práce převážně nechodí, zato jezdí na chatičku, do přírody, do hor, přez oceán na mrňavé jachtě, k moři, na cony jako účastník, nebo tam přednáší, nebo je pořádá, nebo někde šermuje, nebo střílí, jezdí na různé soutěže, nebo na přednášky, nebo se věnuje tomu, co dělá přez týden po práci. Takže na hospodu nebo TV většinou nemá ani čas, ani náladu.

Aspoň v mojem okolí to v průměru vypadá nějak takhle ...

Doplním - od března do října víkendy na motorce

hodnocení

0x

@bdhdjs - a zbytek dní práce a pak co?

Co chci *smich*

nerentier
hodnocení

0x

Na základě zběžného pozorování bych řekl, že přibližně 70% veškerého času občané tráví prohlížením mobilního telefonu, kde především kontrolují lajky. Kromě zcela devastujícího účinku na lidský organismus to přináší i drobný benefit; na chlast, fetování a trestnou činnost už prostě nezbývá dostatek času...já mám starý telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]